Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Mare2
Nov uporabnik

Napisal/-a Mare2 Ne okt 28, 2007 11:55 pm

CupraR je napisal/-a:
Če imaš parkirišče posebej: ti zavarovalnica krije popravilo, ne izgubiš ne bonusa ne plačaš ništa.. Zato ker si kr lepo doplačal pr polici (takoj je je premija 100eur).
Pri ZM zgleda lahkos amo 3krat letno uveljavlaš tak "škodni" primer, pr Triglavu je recimo neomejeno..

Zavarovalnica Maribor pri parkirišču nima omejitev števila škod!!!
Ne zavajaj.

Lep pozdrav!
popust

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 29, 2007 12:06 am

J. te nepismeno, model je napisal da lahko delni uveljavlaš le 3krat, zato sm mu tut odgovoril da zgleda (glede kar je on napisal) da lahko le 3krat uveljalvaš..
Nikjer nism 100% trdil za ZM. tako je on napisal ki ima zavarovanje pri ZM :? :?

Namesto da j. te folk če ste tolk pametni nej mu en raje pomaga..

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po okt 29, 2007 4:19 am

@Mare2: govoril sem o delnem kasku, zato tud citiram če že nisem bil jasn prej :oops: "Kombinacije krijejo škodo, ki nastane zaradi razbitja, poškodovanja ali tatvine vgrajenih stekel, svetlobnih teles in ogledal na motornem vozilu, s tem, da so v tekočem zavarovalnem letu kriti največ trije taki škodni primeri. Po uveljavitvi treh škodnih primerov v enem zavarovalnem letu zavarovanje preneha, zavarovanec pa lahko po sanaciji škode obnovi kritje po teh kombinacijah (J, J+ in J-svetlobna telesa, ogledala, stekla asistenca) s 50% popustom do poteka zavarovanja"

@CupraR: izjava o tem kaki so agenti je čist na mestu, pa ne samo agenti, tud firme kot npr. da ti menjajo steklo in pri njih delaš tud cenitev škode, tud oni samo rečejo jaja bomo mi vse uredili itd, brez česa bol podrobnega. No hvala za razlago in glede na to da se kasko koristi to nima vpliva na osnovno zavarovanje. Samo to me je najbol zanimalo.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov