Tudi sam sem ravno ta teden mislil odpreti temo s podobnim naslovom, tako da se pridružujem vprašanju Bi pa še vprašal koliko pride še zavarovanje parkirišč?
Kasko je odvisen od nabavne vrednosti novega avtomobila in bonitet, se prav več kot je avto vreden večji je znesek zavarovanja. Jst sem dal za svoj avto k je vreden 16.000 EUR z 50% bonusom pr kasko zavarovanju, za parkirišče 90 EUR, stekla so pa velik cenejša.
Tako je....... cena zavarovanja je odvisna od vrednosti vozila..... za petko me je prišlo mnogo cenej kot za Jeepa. Me pa zanima kok pride popravilo stekla, ki je poškodovano (od kamenčka) , ker z zavarovalnico so sami križi. pridem na zavarovalnico ( s petko) ....prijavim škodo od kamenčka...... mi reče če bi menjal.. ja valda.... gre pogledat in me skor nadere da tole se da popravit ( a šipa poškodovana na miljon mestih) mi napiše popravilo.... grem do ličarja..... me nadere da se tole ne da popravit..... spet nazaj na zavarovalnico.... bla bla... po kakih treh urah sem uspel dobit novo šipo.
Isto foro mam pa zaj na jeepu ( z razliko da je poškodovana res na enem mestu) .....pa bi raj dal na svoje stroške popravit kot pa spet letat po zav. in zgubljat živce.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )