Men pa naračuna isto 106.821,00, tok kolikor sem plačal konec novembra.
Samo da takrat sem doplačal še 2 tablici, kar znese še titih par tisoč tolarjev več.
tooooo podrazitveeeeeee tale tedn dobim novga tdija 100km +mlad voznik+kasko hmm a bo dost 250k
a je kdo da gremo protestirat pred parlamanet se mal poment
Quik je napisal/-a:tooooo podrazitveeeeeee tale tedn dobim novga tdija 100km +mlad voznik+kasko hmm a bo dost 250k a je kdo da gremo protestirat pred parlamanet se mal poment
Quik je napisal/-a:tooooo podrazitveeeeeee tale tedn dobim novga tdija 100km +mlad voznik+kasko hmm a bo dost 250k a je kdo da gremo protestirat pred parlamanet se mal poment
Kolega je kupil TDI 130KM in za vse komplet 380.000 brez bonifikacij.
Kolega je kupil TDI 130KM in za vse komplet 380.000 brez bonifikacij.
Nu-NRG je napisal/-a:Letos bo 5% bonifikacije .. in me bo prislo drazje kot prejsno leto za 5k. BAAADDDDDDDDD tolk o bonifikaciji :P hehehe kar ironicno je ze to
Ja sej, se poide se ti ne s temi bonifikacijami, ko se ravno toliko podrazuje vse skupaj.
še a 10%? a se poj umiri al še ne?
mlad voznik +20%, dvigovanje premije +20%, nisem povzorčil nesreče (upam da jo nam ) -5%=+35% LOL država je v k.....