BTW... ce imas ze 10 let 50% bonusa na en avtomobil, pa registriras se drugo vozilo nase... spet zacnes z nicle?
Hvala za vse odgovore...
P.S. Kr smejte se, sm pac neveden

Daco je napisal/-a:Zanima me, ali je na kak nacin mozno zavarovati avto, da bi se izognil padcu za 3 razrede. Zdi se mi malo svinjsko, da pol se naslednjih miljon let placujes drazje zavarovanje, a ze tko te oberejo sam zato da se lahko vozis. Ze tko sem cist bankrotiral, da sem zbral za popravilo avtomobila, sedaj bom moral pa se cca. 50 tisocakov vec odsteti pri registraciji. Ali obstaja kak nacin da zacnes znova z nicle? Odjavis avto, gres nato na novo zavarovalnico? Prijavis na ozjega druzinskega clana za eno leto, pa naslednje spet zacnes na novo, ali ti samo se preostane da placujes svoj greh oziroma zamenjas avto.
BTW... ce imas ze 10 let 50% bonusa na en avtomobil, pa registriras se drugo vozilo nase... spet zacnes z nicle?
Hvala za vse odgovore...
P.S. Kr smejte se, sm pac neveden
alienbreed je napisal/-a:Sej si si ze sam odgovoril v vprasanju, ali enostavno presaltas na drugo zavarovalnico, ali pa avto odjavis iz prometa in ga zopet prijavis ter registriras pri isti zavarovalnici...
Preverjeno...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov