Ej, vsakič, ko grem kam v trgovino, zvem spet nekaj novega:
Vse je v Mariboru.
Trgovina z izpuhi Walker:
Imajo vse sorte izpuhov, od remusa pa do powerfula, novaka, lauša, tudi sami nekaj predelavajo. Pa tam enega vprašam, kak je te s homologacijo pri teh izpuhih, pa mi reče da ne dajejo certifikata na noben izpuh razen na remus, ki stane seveda 60k. Pravi tudi, da na tehničnem ne delajo sranja samo zaradi lonca, razen, če maš še kake druge predelave (felne, spojlerji,...). Ponudil mi je pa možnost, da naj bi jaz vzel novi lonec od 19-ke z 1.8 mašino (ma večjo prepustnost) in da mi ga oni predelajo in tudi te s papirji ni problem.

hmmm
Moj odziv: Ni me prepričal!
Avtokozmetika Šerbinek:
Majo powerfule in DAJEJO homologacijo. Hmmm. Za 22k dobim ta izpuh. Pa mu te rečem, da so začeli na RTI-ju in LPP-ju zavračat, pa mi reče, da ne morejo, ker tega ni poterebno vpisat v homologacijski kartonček. Mi je še pokazal spodnjo stran lonca, kjer je baje ta homologacijska številka. Tak ali tak me s tem tudi ni prepričal. Lonec naj bi bil le dodatek k avtu, ki ne spremeni nič na njem, številko pa tak ali tak ma, ko ti pogleda na tehničnem.
Moj odziv: Hvala in adijo!
Prek od šerbineka - My car (se mi zdi):
Izključno powerfule in so jih vse prodali in nimajo nič na zalogi! VAU

! Si morete misliti? Enako mi reče, da z izpuhom res ni problem na tehničnem. Pa mu rečem, da RTI ne dovoli homologacije in mi ne ve povedat o tem nič. Cena = 22k.
Moj odziv: To tak ne gre!
Novak:
Hja, sploh ni problem glede papirjev, mi reče.

25k + DDV pride lonec + 5k montaža! Sem rekel, da na RTI-ju težijo, pa mi reče, da še nobeden ni prišel nazaj na reklamacjo, to naj pomeni, da so uredili papirje. V to dvomim, ker če so na tehničnem skoz prišli, potem se tak več nobeden ni zmenil za RTI! Vsaj mislim tak. Ima pa tudi od remusa, a je to spet druga zgodba..

Aja, to je njihov proizvod.
Moj odziv: Eh, homologacija...
Na koncu: Še vedno ne vem, kaj naredit....
Ice je napisal:
p.s. zanimivo, da ni nobenega komentarja s strani prodajalcev in mogoče kakšnega, ki dela na RTI Maribor oz. LPP, čeprav vem, da vsi prebirajo forum...
Potem se jim prav nič ne smilimo !!!!
mmiki je napisal:
Kriza. Zdaj pa ste me res prestrasili. Jaz pa imam ze leto in pol Powerfula namontiranega. Pa do sedaj se ni bilo tezav. Kaj zdaj pa kar naenkrat jebejo za to ali kaj? Tehnicnega imam cez en mesec in me prav zanima kako se bo to izteklo.

Žrtvuj se za nas, pa poskusi srečo na tehničnem.
Hecam se malo....