pat je napisal/-a:Začnemo lepo počasi..Prejšno sredo sem imel nesrečo avto star 8 dni razbil škode cca 3,5mil.krivo je bilo nasprotno vozilo. in grem jaz že v četrtek lepo prijavit škodo na zavarovalnico, v petek so šli avto pogledat popisat škodo in to je to, rekli so naj pridem danes po spisek...jaz lepo pridem čakam 15 min...me pokličejo in reče možakar ja to bo treba zdej 3tedne do 1 mesca počakat da dobimo policijski zapisnik jaz njemu rečem ne me j.... pa ne more tuk to trajat pol mi še reče se bomo pol odločil kaj bomo z avtom naredil al bo totall....al se bo popravljal aja že v štartu povem da v primeru da je totalka sam tablce ko daste gor na avto vam 8% vrednosti odbijejo in to znese od 7 mil... bliz 600 000 sit.Mu rečem al dobim kakšen nadomesten avto ker avto mam pisan na podjetje in jaz ne morem delat...ja mi nimamo kej...
Aja pa avto je bil ponaročilu in je dobavni rok 6 mesecev in zdej nej človek bo 2 meseca brez avtomobila brez avtomobila ne morem it do strank kar pomeni izpad prometa pri meni cca:12-14 mil...
Da jim ....je...be mat....Ko je denar za pobrat ni nobenga problema ko je pa za dat pa veliki problemi...So rekl ja če bi vsakem dal nadomesten avto bi bile pa dražje premije....Že tko kot pravna oseba plačaš 20% več...
_BiStRi_ je napisal/-a:V triglavu so nategovalčki prve klase!!!Jst nočem met z njimi nikoli več, popolnoma nič.
Iztož jih u nulo, mislm take svinjarije, ki se jih pa oni spravjo, to je pa čist prevečSepravi po njihovi logiki, če bi bil avto star eno leto, bi ti njim mogu plačat škodo in ne oni tebi
![]()
![]()
![]()
......če so tole naračunal za osem dni :P
L.p Bistri...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost