PaNTerSan je napisal/-a:Vse kar ni dodatno zavarovanje se ne splaca (aka skladi). Ce dajes recimo samo 10k/mesecno je to na letni ravni 500€. Zdej, ce te pride polna registracija manj kot 1000€ se ne splaca.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v bistvu stara fora. sploh pa če se poznaš z agentom in recimo zraven zavaruješ hišo ti brez problema zrihta 50% popusta. točno to kar je rekel nekdo nad mano: vse za to da dobijo stranke
subi92 je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v bistvu stara fora. sploh pa če se poznaš z agentom in recimo zraven zavaruješ hišo ti brez problema zrihta 50% popusta. točno to kar je rekel nekdo nad mano: vse za to da dobijo stranke
Ja, ampak mu morajo to odobriti višji, ker drugače lahko reče licenci Čau Čau.
On brez problema naredi 50% ampak če preverijo je pa pizd.arija
subi92 je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v bistvu stara fora. sploh pa če se poznaš z agentom in recimo zraven zavaruješ hišo ti brez problema zrihta 50% popusta. točno to kar je rekel nekdo nad mano: vse za to da dobijo stranke
Ja, ampak mu morajo to odobriti višji, ker drugače lahko reče licenci Čau Čau.
On brez problema naredi 50% ampak če preverijo je pa pizd.arija
Raptor je napisal/-a:Lohka pa placas prvi obrok dobis popust in polico in pol polico odpoves ali pa ne placas naprej obrokov ..zgubu si 4k sit pridobil boniteto , polico so ti pa odpovedal ker nisi placeval obrokov...
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v bistvu stara fora. sploh pa če se poznaš z agentom in recimo zraven zavaruješ hišo ti brez problema zrihta 50% popusta. točno to kar je rekel nekdo nad mano: vse za to da dobijo stranke
playa je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v bistvu stara fora. sploh pa če se poznaš z agentom in recimo zraven zavaruješ hišo ti brez problema zrihta 50% popusta. točno to kar je rekel nekdo nad mano: vse za to da dobijo stranke
jaz sem danes govoril z mojim agentom če bi se dalo dobit -50% , pa mi je rekel da pri obveznem zavarovanju se to ne da, lahko pa se to naredi pri kasku !?
kaj je to res, ali se je mogoče komu uspelo zdilati tudi pri obveznem za popust ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost