lost1 je napisal/-a:Na brzino kaj preverijo
luci - višino
zmigovce
luci zadaj
stop lampe
lucka tablice
prednje zavore
zadnje zavore
ročno zavoro
obrabljenost gum
izpuh ce je kje počen
preverjio pline (emisije)
ce kej nimas homologirano (spojler,feltne,...) ti znajo tezit
Seveda je vse odvisno od delavca,lahko ti par stvari od tega nebo delalo,pa ti nebo nic tezil ( recimo meni je ravno crknila stop lampa,pa ni nic sikal ampak sem samo potem zamenjal jo doma).
Drugace ce te pa skrbi prevec,pa najdi koga ki ima veze
zupi13 je napisal/-a:lahko pa greš ti tudi na preventivnega, pa ti zastonj nardijo pregled avta, pa boš videl, kaj ni O.K.!
strudl je napisal/-a:Ker je moj avto že precej zdelan, me zanima če mi lahko kdo pove , katere vse točke na avtomobilu preverijo na tehničnem.
A preverjajo svetilnost luči, roke za kolesa, ročno...
Da vidim če se mi sploh splača popravljat.
Walker_P je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:lahko pa greš ti tudi na preventivnega, pa ti zastonj nardijo pregled avta, pa boš videl, kaj ni O.K.!
Že ja, samo pa ne pregledajo tko kot bi moral in ti reče vse je vredu, pa se še enkrat okol zapeleš, pa prideš notr, pa reče to je fuč, pa našteva naprej. Preventivni preglede je bol tak-tak, js osebn bi se na preventivni pregled odpeljal raje do kakšnega mehanika, ki mu zaupam.
milankregar je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:lahko pa greš ti tudi na preventivnega, pa ti zastonj nardijo pregled avta, pa boš videl, kaj ni O.K.!
Že ja, samo pa ne pregledajo tko kot bi moral in ti reče vse je vredu, pa se še enkrat okol zapeleš, pa prideš notr, pa reče to je fuč, pa našteva naprej. Preventivni preglede je bol tak-tak, js osebn bi se na preventivni pregled odpeljal raje do kakšnega mehanika, ki mu zaupam.
To so natolcevanja. Mogoče odvisno od podjetja ... drgač so pa te preventivne tehnične preglede naredili ravno zato, da se potem ne komplicira pri pravem-plačanem pregledu.
Kdor ima preventivni pregled, sigurno ne bo tako delal kot ti praviš ...
Walker_P je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:lahko pa greš ti tudi na preventivnega, pa ti zastonj nardijo pregled avta, pa boš videl, kaj ni O.K.!
To so natolcevanja. Mogoče odvisno od podjetja ... drgač so pa te preventivne tehnične preglede naredili ravno zato, da se potem ne komplicira pri pravem-plačanem pregledu.
Kdor ima preventivni pregled, sigurno ne bo tako delal kot ti praviš ...
Morm priznat, da je mene osebn tole doletel, ampak se ne sekiram, ker tam kamor sm hodil na tehničnega se tko al tko ve da dobesedno j....o folk v glavo, in sm zamenjal firmo, pa je bla stvar rešena. Podajam tudi možnost da je to ena izmed firm, ti to počne, in navsezadnje mogoče tudi edina.
strudl je napisal/-a:Ker je moj avto že precej zdelan, me zanima če mi lahko kdo pove , katere vse točke na avtomobilu preverijo na tehničnem.
A preverjajo svetilnost luči, roke za kolesa, ročno...
Da vidim če se mi sploh splača popravljat.
maccek_21 je napisal/-a:ja kr velik stvari ja.....men recimo zadnji brisalec ni delal pa se je pametnga delal
lahko pa da naletiš na kakega ki mu bo žena dala prejšno noč pa bo mal bolše volje ;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost