SIPI je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj !
Včeraj se je punca,ko je šla "rikverc" zaletela v drevo,sedaj pa ne vem ali lahko uveljavlja kasko,oziroma kateri kasko paket mora imeti,da bi zavarovalnica krila stroške te nesreče ?
SIPI je napisal/-a:Aha se pravi,da nebi smelo biti problemov če grem tja ter povem tako kot je bilo.Ker eni mi govorijo,da naj rečem,da ga je nekdo na parkir placu ruknil.Samo meni se ne zdi da bi zdaj buče tam valil.
SIPI je napisal/-a:Aha sej počas bom skužil.Če bi en avto ruknil na parkplacu nebi plačal odbitne franšize,tako jo bom moral pa plačati.Koliko pa je na triglavu odbitne?
Kritik je napisal/-a:No, da povem še svojo zgodbo... ravno tako o trku in drevesu.... torej ja, zgodilo se je, spoznanje da nisem imun na te zadeve je bilo še toliko bolj boleče![]()
Torej ker imam sklenjen polni kasko sem šel na škodni center.... tam niso nič komplicirali, napisali so delovni nalog. Na servisu sem se tudi že zmenil za popravilo in vse je bilo v najlepšem redu. Zdej, vmest med škodnim centrom in popravilom na servisu mi je potekla stara polica, škodni primer je bil prijavljen na staro polico seveda z 1% odbitne franšize, ki sem jo poravnal na servisu. Na stari polici sem imel 6 razred za kasko, z novo, ki sem jo sklenil pa 5. Vse ok, nakar dobim včeraj pošto z triglava.... poslali so mi dodatek k novi pogodbi, ker sem uveljavljal kasko na stari polici in so me premestili iz 5 v 9 razred!!!! Kar je 4 razrede manj!!!! Na obrazložitvi tudi piše spememba bonitetnega razreda iz 5 v 9 razred! Kako je to mogoče, a se ne pade samo za 3 razrede? Torej zahtevajo da jim sedaj doplačam še 40 evrov, ki pa jih od mene seveda ne bodo videli. Tako ali tako bo to verjetno zadnje leto, ko bo imel avto kasko. Ima kdo izkušnje z drugimi zavarovalnicami? Nekje sem slišal, da ima Adriatic možnost 2X letno uveljavljanje kaska brez izgube bonitete.....
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov