SAVINJCAN je napisal/-a:blind3k je napisal/-a:samo da drugje maš določeno ceno za kW, in ne prnas od do, saj je kar nekaj avtomobilov, kateri za las presegajo določen razred.
ja to je res, ampak moraš vedet, da so pa tud nekateri, ki za las ne presegajo meje, kot naprimer moj
Mighi je napisal/-a:Jst pa mislim, da je treba udarit po večjih, močnejših, dražjih avtomobilih, saj avtomatsko kurijo več goriva, več onesnažujejo in po mojem tudi delajo pizdarij po cesti (zdaj mulci nimajo več jugecev da divjajo po cestah).
S tem se nas tudi destimulira da kupujemo močne avte in se npr kot jaz odločamo za . bolj varčne 1,6 namesto 2,0 motorje.
Sej za noramlno vožnjo ne rabiš 3.0 V6 mašine...
SAVINJCAN je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Čist simple, močnejši kot je avto večjo potencialno škodo lahko povzroči, močnejši kot je, dražji je --> dražje zavarovanje.
+ močnejši kot je prej se bo zabil, šipkejši kot je ....
Bawc je napisal/-a:Močnejši avti majo skoraj vedno tudi boljše zavore od šibkejših, boljše vozne lastnosti, medtem ko so omejitve hitrosti za vse enake. Če hočem met močan avto ga moram plačat, na zavarovanju pa še enkrat, peljem se lahko po AC pa ravno toliko kot nekdo z 1.0 mašino. Sem za to, da se to ukine in se sestavi nov sistem.
FBR je napisal/-a:Bawc je napisal/-a:Močnejši avti majo skoraj vedno tudi boljše zavore od šibkejših, boljše vozne lastnosti, medtem ko so omejitve hitrosti za vse enake. Če hočem met močan avto ga moram plačat, na zavarovanju pa še enkrat, peljem se lahko po AC pa ravno toliko kot nekdo z 1.0 mašino. Sem za to, da se to ukine in se sestavi nov sistem.
Sam, da se ne boste čudil potem, ko boste za 1.0 mlinček plačevali skoraj enako kot za 6.0 mašino....in ne toliko malo ampak toliko več.
L Kappa je napisal/-a:Sem danes podaljšal za eno leto :
2.4 20V, 129kW :
AO podvojena vrednost,
AO+,
delni kasko: stekla, luči, nalet živali in parking,
asistenca +,
cestni sklad,
žig v prometno ;
Skupaj 704,91 €
Se mi niti pod razno ni zdelo veliko.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost