Se kdo vidu in kaj si mislite o tem?
dolenc pravi:
sej bodo te tablce veljavne tud ob vstopu v EU. fora za te (EU) tablce je sam v tem, da je že na tablci avtomobilska oznaka države na modrem polju (nemci: (D) na modrem polju pol pa ostale oznake) in ti pol s takimi tablcami ne bo treba imet SLO nalepke. podobne mažo tudi že hrvati (predvsem jih uporablajo rečani).
monster_d pravi:dolenc pravi:
sej bodo te tablce veljavne tud ob vstopu v EU. fora za te (EU) tablce je sam v tem, da je že na tablci avtomobilska oznaka države na modrem polju (nemci: (D) na modrem polju pol pa ostale oznake) in ti pol s takimi tablcami ne bo treba imet SLO nalepke. podobne mažo tudi že hrvati (predvsem jih uporablajo rečani).
No ena super stvar pri tablicah je da mo lahko dali dol tiste grde SLO nalepke!!!
Me prav zivcirajo ko zapustijo tisto grdo lepilo za sabo ce se ti en del odlepi!!!
admin pravi:
Ce je kdo gledal 24 ur k je blo od registracije svojega imena na tablicah (za 35k sit)... ste verjetn tut opazil da se je ta firma "pohvalila" da ze imajo design ce bomo sprejeti v EU in pokazali so tablice.... GROZA!!!!!!! Namrec so kvadratne, grde ko sam skret, take kot so bile na katricah (mislim HALOOO)... ce bo glasovanje za v EU ze sam zarad teh tablic glasujem proti ! Mislm, to na avto ne dam pa ce se magar brez vozm, da jim j**** m**** nesposobno designersko))!
Se kdo vidu in kaj si mislite o tem?
SAFRANE pravi:
EJ ZAME SO ŠE ZEJ NAJLEPŠE TABLCE NEMŠKE TABLCE ZARADI UNGA EU MODRGA LEVGA KVADRATA....ZDI SE MI DA ČE JE AVTO NPR. SREBRNE BARVE DOBI TA BARVA ČIST DRUG IZGLED SAM ZARAD TISTGA MODRGA DELA*NORO V BISTVU*SAM SE MI RES TKO ZDI
LP
JANI
monster_d pravi:dolenc pravi:
No ena super stvar pri tablicah je da mo lahko dali dol tiste grde SLO nalepke!!!
Me prav zivcirajo ko zapustijo tisto grdo lepilo za sabo ce se ti en del odlepi!!!
xtreme_kadettek pravi:
Tehnoboy:Kje si ap ti to kupoval tablice??jst sme uprasal za Custum tablice pa so mi rekli 35k!!!!pa ta male so prepovedane....ne vem kje si ti to lahka dobil!¨!!!ker bi jst tudi nujno rabil malo tablico pa je nisem mogel dobiti ker je to ILEGALNO IZDELANA TABLICA!!!!!!so mi zatrjevali!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost