Prometno dovoljenje se izda oziroma podaljša njegova veljavnost za čas veljavnosti tehničnega pregleda in čas, za katerega je sklenjeno obvezno zavarovanje in poravnana obveznost iz naslova plačila povračila za uporabo cest.
kixs je napisal/-a:Tole sem nasel na MNZ-ju:Prometno dovoljenje se izda oziroma podaljša njegova veljavnost za čas veljavnosti tehničnega pregleda in čas, za katerega je sklenjeno obvezno zavarovanje in poravnana obveznost iz naslova plačila povračila za uporabo cest.
Vir: MNZ
Torej mora meni podaljšat prometno dovoljenje do izteka zavarovanja. Ko mi bo to poteklo, pa mi mora izdati spet do poteka tehnicnega. Ce to prav razumem?
lp
Cash je napisal/-a:To sploh ni važno. Na prometni piše naslednji tehnični pregled in ne zavarovanje. In naslednji tehnični imaš ti 20.1.2009 in praviš, da si ga že naredu, torej samo plačaš še cestnino, une pof. takse al karkol ti nabijejo, zavarovanje pa boš plačal čez 3 mesece.
Dej povej mi datum prve registracije, da vidim, ča si moral it na valjerje, da se ti niso še tu zmotli?
Prometno dovoljenje se izda oziroma podaljša njegova veljavnost za čas veljavnosti tehničnega pregleda in čas, za katerega je sklenjeno obvezno zavarovanje in poravnana obveznost iz naslova plačila povračila za uporabo cest.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov