cagacaga je napisal/-a:Aja ... ok tega pa nisem vedel. Imam pač zavarovanega pri Triglavu in niti nisem gledal
adis je napisal/-a:to je samo trik s katerim skuša triglav svoje zavarovance odgnati z področij kjer je nevihta/toča in na ta način triglav zmanjša škodne dogodke. in glej ga zlomka plačuješ zavarovanje/kasko katerega na koncu tudi ne izkoriščaš...
eljuero je napisal/-a:adis je napisal/-a:to je samo trik s katerim skuša triglav svoje zavarovance odgnati z področij kjer je nevihta/toča in na ta način triglav zmanjša škodne dogodke. in glej ga zlomka plačuješ zavarovanje/kasko katerega na koncu tudi ne izkoriščaš...
No ja, trik je čudna beseda. Poslovno čisto normalno, da želi imeti zavarovalnica čim večji dobiček, torej čim manj škodnih zahtevkov. 100x rajši pa plačujem zavarovanje pa me toča ne dobi, kot pa da ga isto plačujem pa me dobi in stolče avto. A nisi istega mnenja??
adis je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:A nisi istega mnenja??
odločno NE, zakaj? plačujem nekaj kar me potem tudi pripada torej, če pride do škode potem pričakujem popravilo in nadomestno vozilo in nikakor ne mislim bežati pred točo oz. pokrivati avto z oddejo, škoda moje glave
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov