modrina je napisal/-a:Pozdravljeni,
Zanima me, če lahko od povzročiteljeve zavarovalnice (v mojem primeruTriglav) zahtevam poleg popravila še kako drugo odškodnino. Imel bom kar nekaj aktivnosti okrog poprvila in še nekaj dni bom brez vozila.
Gre pa za novo vozilo z 900 KM , ki še ni bilo staro niti mesec dni. (poškodovan zadnji del vozila)
Hvala za odgovore!
Petersilj je napisal/-a: Me pa zelo zanima, kako vozilo voziš, da ima 900 KM? Bugatti Veyron?
Blatnik Vojko je napisal/-a:Pri kasku vem, da se da prvo leto zavarovati na novo vrednost (če imaš totalko, dobiš povrnjeno kupnino). Me pa zelo zanima, kako vozilo voziš, da ima 900 KM? Bugatti Veyron?
DaDek je napisal/-a:če ti kaj koristi, jaz sem dobil na 6mesecev starem avto 200e odškodnine za manjšo vrednost vozila ker me je ena poknila v odbijač (menjali smo odbijač).
Strokovnjak je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a: Me pa zelo zanima, kako vozilo voziš, da ima 900 KM? Bugatti Veyron?
Brez besed ...
a4 je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a: Me pa zelo zanima, kako vozilo voziš, da ima 900 KM? Bugatti Veyron?
Brez besed ...
če si strokovnjak, boš poznal razliko med KM in km
DaDek je napisal/-a:če ti kaj koristi, jaz sem dobil na 6mesecev starem avto 200e odškodnine za manjšo vrednost vozila ker me je ena poknila v odbijač (menjali smo odbijač).
Kritik je napisal/-a:Si bil telesno poškodovan v nesreči? Pa ne se zgovarjat na vrat ker to ne vžge več. Sicer pa ne vem, se mi zdi da bi rad še malo denarja postrani zaslužil... ne vem če ti bo uspelo. Kot sem rekel, v primeru poškodbe v nesreči (imeti moraš neke zdravstvene zapise o poškodbi) se da zahtevati odškodnino. Če pa misliš da ti bo njegova zavarovalnica krila nadomestno vozilo ali "škodo" nastalo med časom popravila, ko pač nisi mogel uporabljati avta, pa kar pozabi.
Lp
Strokovnjak je napisal/-a:a4 je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a: Me pa zelo zanima, kako vozilo voziš, da ima 900 KM? Bugatti Veyron?
Brez besed ...
če si strokovnjak, boš poznal razliko med KM in km
Če nisi mona, boš iz konteksta razbral, da se govori o kilometrih, glede na to, da je poškodoval novo vozilo.
vepar je napisal/-a:pa dj nehite se zapikvat u vsako nepomembno malenkost kot otroc. matr človk bi rad kj pametnga prebral pa je eno samo podjebavanje in iskanje dlake v jajcu ko kdo kaj napiše.
fak ej...
Blatnik Vojko je napisal/-a:Samo osel bi najprej pomislil na konje.Po moje so kilometri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost