LukL je napisal/-a:mislim da ne, nisem pa prepričan, za namerna dejanja je vandalizem
LukL je napisal/-a:mislim da ne, nisem pa prepričan, za namerna dejanja je vandalizem
ban je napisal/-a:Sem imel na vratih ris od ključa ali žeblja, imel sem zavarovan parking kot delni kasko, šel k cenilcu, kjer niso nič koplicirali. Izpolniš njihov obrazec, oni poslikajo, daš popravit in stvar končana.
mišek je napisal/-a:Ti boš pa zavarovalnice zagovarjal al kaj??
Kot da jim dost denarja ne šenkamo. Vsako leto samo plačuješ, koristiš pa nikol ne
f.taunus je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Ti boš pa zavarovalnice zagovarjal al kaj??
Kot da jim dost denarja ne šenkamo. Vsako leto samo plačuješ, koristiš pa nikol ne
Čakaj malo, ne piši neumnosti. Eni pošteno plačamo zavarovanje, gamad ki pozna tega in onega na zavarovalnici pa se šlepa, brez da bi plačal premijo. Seveda na ta račun zavarovalnica poštenim podraži zavarovanje, gamad pa se še naprej šlepa. Če nimaš tega zavarovanega, tiho pa marš domu. In pod parkirišče tak ris zagotovo ne spada!
mišek je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Ti boš pa zavarovalnice zagovarjal al kaj??
Čakaj malo, ne piši neumnosti. Eni pošteno plačamo zavarovanje, gamad ki pozna tega in onega na zavarovalnici pa se šlepa, brez da bi plačal premijo. Seveda na ta račun zavarovalnica poštenim podraži zavarovanje, gamad pa se še naprej šlepa. Če nimaš tega zavarovanega, tiho pa marš domu. In pod parkirišče tak ris zagotovo ne spada!
Pomiri se ti malo!
A če bi špego stolko, bi mi plačal brez problema, ker imam točno to zavarovano; zdaj mi pač naj plačajo ta ris, namest špegla. Sej so dobil dost denarja. Konec koncev je tu vrjetno manj škode, kot pa sem plačal sam za zavarovanje, lahko kaj dajo. Če zdaj to pokrijejejo potem se bom mogoče še naprej odločil za delni kasko (obdržijo stranko), če mi pa ne bojo jih pa k*** gleda, samo plačeval jim skoz, potem ti pa hudiča enga risa ne morjo zrihtat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost