Mgajvr je napisal/-a:za ergo prvič slišim, sam imam že 14 let pri triglavu vse kar imam, zavarovano, pa ni bilo še nobenih komplikacij.
da vidimo koliko voznikov pozna, ali ima pri ergo zavarovana vozila
mucek je napisal/-a:Sem še malo pogledal okoli. Baje, da imajo nekoliko drugačno politiko nastavljanja cen; ne gleda se samo kubature in kilowattov ampak dejansko tip in znamko vozila, starost voznika, nesreče v zadnjih 5 letih ... in glede na to določijo tudi rizični faktor (npr. neka športna mrcina ima večje šanse da se zaleti kot nek družinski enoprostorec, voznik BMWja je bolj nevaren od voznika Opla). Verjetno imajo to zadaj podprto z dobro izdelano statistiko na podlagi dejanskih rezultatov, drugače jim ne bi laufalo.
LP, g
buhti je napisal/-a:Glede popustov na zavarovalno polico in take fore kot imajo nekje... če plačate z gotovino bo 5% ceneje, če niste povzročili zadnjih 5 let nobene nesreče še dodatnih 5%. To je navaden bulshit. Usak agent ti lahko ponudi max. popust in to je 47% (po mojjih podatkih). Primer: imaš polno bonifikacijo, sepravi 50% ceneje, plus potem ti na to da lahko še 47% popusta! Navadno zavajanjeAmpak ok, tut zavarovalnice morjo od česa služt
![]()
Lp
extreme89 je napisal/-a:Zavarovalnica Ergo je zelo močna zavarovalnica z močnim ugledom v tujini oz. v Evropi. Kar se tiče cen, so zelo konkurenčni le na pravega agenta se morate obrniti (prihranil sem 400€ od lanskega zav. in sem imel ZM 50% popust).
V primeru škod imajo max odzivni čas 2h po mojih podatkih. Kar pomeni da ti uredijo najhitreje! Cenilci so leteči, tako da tud teh problemov ni, da nebi vedel kam it k cenilcu. V kolikor potrebujete kontakt mojega agenta mi napišite pod ZS.
Yagi-san je napisal/-a:Identična polica, Generali napram ERGO je pri meni znesla razlika okoli 580€ (v prid ERGO) ! Generali so hoteli okoli 1.700€, ERGO 1.130€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov