f.taunus je napisal/-a:Predvsem je pomembna vrsta vozila: tovorno/osebno.
Definitivno. Pa število sedežev. Priročni sta še letnici rojstva in izdelave voz. izpita.
f.taunus je napisal/-a:Predvsem je pomembna vrsta vozila: tovorno/osebno.
Robart je napisal/-a:Oz. me zanima kaj se zgodi s tem zavarovanjem če naslednje leto zamenjam zavarovalnico?
lp
matejxx je napisal/-a:Robart je napisal/-a:Oz. me zanima kaj se zgodi s tem zavarovanjem če naslednje leto zamenjam zavarovalnico?
lp
Ne razumem zakaj eni kar menjujete zavarovalnice. Letos tu, drugo leto že drugam. To se na daljši rok sigurno ne splača, ker če si pri eni zavarovalnici dobivaš dodatne popuste. Potem se pa nekateri zopet čudijo zakaj zavarovalnica tako komplicira pri kakšnem popravilu. Če si ti dalj časa pri eni zavarovalnici, ti ne bodo nikoli komplicirali, in boš lahko vse stvari uredil tudi brez policijskih zapisnikov.
Robart je napisal/-a:
Pričakujem -35% zaradi izkušen, četudi avta še nisem registriral![]()
lp
odprti clio je napisal/-a:Robart je napisal/-a:
Pričakujem -35% zaradi izkušen, četudi avta še nisem registriral![]()
lp
Kaj to pričakuješ?
88 kW, 14. premijski, AO, AO+, Asistenca Basic = 350 € (no, malo manj).
matejxx je napisal/-a:Robart je napisal/-a:Oz. me zanima kaj se zgodi s tem zavarovanjem če naslednje leto zamenjam zavarovalnico?
lp
Ne razumem zakaj eni kar menjujete zavarovalnice. Letos tu, drugo leto že drugam. To se na daljši rok sigurno ne splača, ker če si pri eni zavarovalnici dobivaš dodatne popuste. Potem se pa nekateri zopet čudijo zakaj zavarovalnica tako komplicira pri kakšnem popravilu. Če si ti dalj časa pri eni zavarovalnici, ti ne bodo nikoli komplicirali, in boš lahko vse stvari uredil tudi brez policijskih zapisnikov.
cc09 je napisal/-a:Naivnež. Tisti, ki vsako leto (dobesedno) menjujejo zavarovalnico, plačujejo najmanj in imajo najmanj problemov pri škodi. Jaz ne delam tega, jih pa poznam. Prvo leto je poceni, naslednja so vsa dražja.
cc09 je napisal/-a:Če je razlika velika, greš avtomatsko drugam, ker v enem letu se za 20% zavarovanje ni pocenilo, pomeni, da ti bi že lani lahko dal večji popust, pa ti ga ni. Adijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov