cc09: Se ergo ukvarja tudi z življenskimi zavarovanji? Če ja, oz. če vlaga/obrača denar v delnicah je seved lahko imel "dobiček" iz tega naslova v teh časih, ko delnice rastejo po tistem gromozanskem padcu. To še ne pomeni, da firma dobro posluje. Tak primer je Triglav, kot sem že zgoraj napisal. Dobiček iz poslovanja in dobiček iz vlaganj ni isto. Ker le dobiček iz poslovanja pomeni kako dobro je tisto podjetje.
KD je prodajal AS pred krizo, ko so delnice šle v nebo. Sedaj se lahko le bogu zahvali, da ni prodal AS, ki je sedaj vodilna družba znotraj KD-ja. In ni več tiste manije za življenskimi zavarovanji in delnicami, kot je bilo pred 1. pravo slovensko "krizo/recesijo". Sedaj so vsi previdnejši.
ojnica je napisal/-a:Generalni pravi 173 evrov, Triglav pa 193 evrov s tem, da sem vzel na položnice, zato malo višji končni znesek.
ojnica je napisal/-a:Torej so me mal nategnil, kao še dodatn popust pa še vedno najdražji, kaj pa asistenca tega pa vrjetno nimajo.
ojnica je napisal/-a:Torej so me mal nategnil, kao še dodatn popust pa še vedno najdražji, kaj pa asistenca tega pa vrjetno nimajo.
ojnica je napisal/-a:Dokler je samo obvezno je vseeno kje, za tistih nekaj evrov se ne bom šel, če pa bi še mel kak kasko ali še kakšno dodatno zavarovanje bi pa malo pretehtal, ampak so spet tisti pogoji tko čudni, ker ne veš kdaj ti kaj krijejo.
Recimo asistenca generali so kritike, slabe izkušnje nekaterih, pri Triglav pa nobenih težav.
ajatola je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:Dokler je samo obvezno je vseeno kje, za tistih nekaj evrov se ne bom šel, če pa bi še mel kak kasko ali še kakšno dodatno zavarovanje bi pa malo pretehtal, ampak so spet tisti pogoji tko čudni, ker ne veš kdaj ti kaj krijejo.
Recimo asistenca generali so kritike, slabe izkušnje nekaterih, pri Triglav pa nobenih težav.
Ni vseeno kjer je obvezno.meni naprimer adriatic noče popravit škode,ki jo je povzročil njihov klient. Ponudili so mi denar,ki zadostuje za kilogram avtolaka in verjetno bom moral tožit povzročitelja,da mi povrne škodo,kljub temu,da je imel plačano zavarovalnino.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost