Tamara je napisal/-a:Ok....hvala za razlago, zdej zastopim.
Prasci oderuski...mamico jim *****....
Rjuhar je napisal/-a:Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...
Rjuhar je napisal/-a:Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...
Tamara je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...
V primeru, da se nimas nic bonifikacije bos placal 100%, jst pa ne, ker jo imam 50% :P In recimo, da bova kupila enak avto, bos ti placal 100.000, jst pa 55.000 hehe...kaj pa ti rad jes?
Rjuhar je napisal/-a:Kitajska al pa mehiška sta mi zlo pri srcu. Ja, res je, plačal bom 280000 SIT reg+kasko...
Tamara je napisal/-a:No pol sva na isti valovni![]()
Joj folk pa kaj nove avtomobile kupujete?
Ce mene vprasate, je avto postal luksuz - pa ceprav je ze potrosna roba
Daco je napisal/-a:Luksuz ga je pol zavarovati in vzdrzevati :P
LP
zupi13 je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:V glavnem, naslednji avto bo dizel, ce ne bo seveda v EU zavarovanje za dizle se drazje, kot je baje to sedaj v Italiji.
No pa zazelite mi sreco prosim!
VSO SREČO!!!!
se pa zna nardit, da bo za dizle dražje, ker država ve, da jih slovenci radi kupuje(m)jo!
Tamara je napisal/-a:In vem kako je biti brez avta...sem tako ze samo kaksen mesec, pa se mi ze pocasi trgaz njim je tezko, brez njega pa se tezje (kot z moskimi
)
Rjuhar je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:In vem kako je biti brez avta...sem tako ze samo kaksen mesec, pa se mi ze pocasi trgaz njim je tezko, brez njega pa se tezje (kot z moskimi
)
Ja, pol pa te tufnem, ko dobim novo kocijo, pa greva na tisto kitajsko, pa se vsaj malo boljse se bos pocutla, ce je tako tezko brez...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost