Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr feb 11, 2004 3:02 pm

Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr feb 11, 2004 3:03 pm

Tamara je napisal/-a:Ok....hvala za razlago, zdej zastopim.

Prasci oderuski...mamico jim *****....

LOL

hehehe zato sem pa skoraj vesel, da grem danes zavarovanje porihtat, ker mi pojutrsnjem pretece vse skupaj......
Sam za izpusne pline se bojim, ce se bo katalizator se vedno izkazal...ce ne pa j*** jim vse po druzinskem drevesu!

V glavnem, naslednji avto bo dizel, ce ne bo seveda v EU zavarovanje za dizle se drazje, kot je baje to sedaj v Italiji.

No pa zazelite mi sreco prosim! :)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Sr feb 11, 2004 3:05 pm

Rjuhar je napisal/-a:Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...

Tip ne zgublja cajta..........spljoh!

Lahko pa mene peljes na vecerjo ker sem to debato odprl :D
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 11, 2004 3:08 pm

Al pa donira za dobrodelno akcijo... pa bom jst peljal svojo punco na vecerjo :lol:

LP ;)

P.S. Sam brez medijev prosim, drugace akcija odpade :P

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr feb 11, 2004 3:11 pm

Rjuhar je napisal/-a:Tamara.Jest dobim avto v petek, ti pa v recimo v ponedeljek. Jest bom letos plačal 100%, ti 110%, drugo leto pa bova oba plačala 110 (če se nič ne bi podražilo), je res? Torej, ker bom jaz v petek plačal 10 % manj in s tem prišparal 10.000 SIT, te lahko peljem na Valentinovo večerjo. Samo povej, kaj rada ješ Tamara...

V primeru, da se nimas nic bonifikacije bos placal 100%, jst pa ne, ker jo imam 50% :P In recimo, da bova kupila enak avto, bos ti placal 100.000, jst pa 55.000 hehe...kaj pa ti rad jes? :wink:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr feb 11, 2004 3:15 pm

Tamara je napisal/-a:

V primeru, da se nimas nic bonifikacije bos placal 100%, jst pa ne, ker jo imam 50% :P In recimo, da bova kupila enak avto, bos ti placal 100.000, jst pa 55.000 hehe...kaj pa ti rad jes? :wink:

:con :DDD :bow :noro :]
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr feb 11, 2004 3:16 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:V glavnem, naslednji avto bo dizel, ce ne bo seveda v EU zavarovanje za dizle se drazje, kot je baje to sedaj v Italiji.

VSO SREČO!!!!
se pa zna nardit, da bo za dizle dražje, ker država ve, da jih slovenci radi kupuje(m)jo!
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr feb 11, 2004 3:27 pm

Kitajska al pa mehiška sta mi zlo pri srcu. Ja, res je, plačal bom 280000 SIT reg+kasko...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Sr feb 11, 2004 3:33 pm

Jst rajs ne pomislim kok bo mene prislo zavarovanje, ker nekje med marcem in majem razmisljam o nakupu "novega" avtomobila. Pa sem imel v mislih ali 77kW bencinarja ali 81kW dizla. Sam ce bojo tko nadaljeval, bom tisto razliko ki jo bom prisparal pri gorivu pustil pri zavarovalnicah! :evil:

Edin ce vzamem 66kW dizla + chip :P

Bomo mogl registracijo+kasko vzet na ceke... pa pol polovico leta en lep del place nameniti zavarovalnicam :roll:

Se mal pa bojo sam se redki registrirali avtomobile na kesh... ce ni tko ze zdej? :roll:

LP ;)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr feb 11, 2004 3:38 pm

Rjuhar je napisal/-a:Kitajska al pa mehiška sta mi zlo pri srcu. Ja, res je, plačal bom 280000 SIT reg+kasko...

No pol sva na isti valovni :D
Joj folk pa kaj nove avtomobile kupujete? Midva bova dala za zavarovanje, cestnino in vse kar pase zraven 65.000 sitnih :D :D hehe za avto na stirih kolesih, pa volan ima tut...ej luksuz :P :lol:

Ce mene vprasate, je avto postal luksuz - pa ceprav je ze potrosna roba :cry:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr feb 11, 2004 3:40 pm

Daco: dons sm dal za mojga cliota 113 cukcov (polni kasko) - 50% popusta, 40% kasko popusta + paketni popust + gotovinski popust..
Llansko leto je bla ta stevilka 125,000 :] sem naredil z mojim agentom se izracun, ce bi si nabavu novega Peugeota 2.0 S16 - isto zavarovanje = prislo bi 152,000.... tko da ni tok velike razlike kot eni panicarjo...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr feb 11, 2004 3:43 pm

Daco je napisal/-a:Se mal pa bojo sam se redki registrirali avtomobile na kesh... ce ni tko ze zdej? :roll:

LP ;)

Tko je ze zdej, razen redkih izjem :roll: :(

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Sr feb 11, 2004 3:44 pm

Tamara je napisal/-a:No pol sva na isti valovni :D
Joj folk pa kaj nove avtomobile kupujete?
Ce mene vprasate, je avto postal luksuz - pa ceprav je ze potrosna roba :cry:

Ker jih potrebujemo... od avgusta sem brez avta in verjemi mi... to je huje kot nocna mora... zdej sem si hvala bogu malo financno opomogel in upam da si bom lahko privoscil avto. Oziroma, avto si ni vec problem privosciti in avto kot sam ni luksuz.

Luksuz ga je pol zavarovati in vzdrzevati :P

LP ;)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Sr feb 11, 2004 3:48 pm

Ice: Jah ni take razlike ce mas max. bonifikacijo povsod. Kaksna je pa razlika, ce si v PR14, pa prvic sklepas kasko? :?

Edin ce mi kdo zrihta kaksno VIP bonifikacijo :lol:

LP ;)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr feb 11, 2004 3:50 pm

Daco je napisal/-a:Luksuz ga je pol zavarovati in vzdrzevati :P

LP ;)

Tocno to, vzdrzevanje je potem noro drago :? kredit si lahko privosci skoraj vsak - od kje pa mislis, da vecini ljudi nov avto??? Zato pa pravim: splaca se kupit avto s katerim nimas veliko stroskov niti vzdrzevanja, te pa vseeno pripelje na cilj!

In vem kako je biti brez avta...sem tako ze samo kaksen mesec, pa se mi ze pocasi trga :cry: z njim je tezko, brez njega pa se tezje (kot z moskimi :wink: )

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Sr feb 11, 2004 4:54 pm

zupi13 je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:V glavnem, naslednji avto bo dizel, ce ne bo seveda v EU zavarovanje za dizle se drazje, kot je baje to sedaj v Italiji.

VSO SREČO!!!!
se pa zna nardit, da bo za dizle dražje, ker država ve, da jih slovenci radi kupuje(m)jo!

Hvala zupi :)

No zavarovanje sem zrihtal:
masina 1.6 66 kW
15% popusta
zelena karta
osnovno zavarovanje

81.000,00 SIT

mater jim!

ce ne drugo vsaj placam po obrokih....jutri pa se tezavnejsi del.....tehnicni...prosim te, bog, daj da je katalizator se dober :D
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Sr feb 11, 2004 5:36 pm

Quik je napisal/-a:VALE a greva odpret eno tiskarno :twisted:

Mi jo že imamo :D
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če feb 12, 2004 12:02 am

Tamara je napisal/-a:In vem kako je biti brez avta...sem tako ze samo kaksen mesec, pa se mi ze pocasi trga :cry: z njim je tezko, brez njega pa se tezje (kot z moskimi :wink: )

Ja, pol pa te tufnem, ko dobim novo kocijo, pa greva na tisto kitajsko, pa se vsaj malo boljse se bos pocutla, ce je tako tezko brez...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če feb 12, 2004 7:45 am

Rjuhar je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:In vem kako je biti brez avta...sem tako ze samo kaksen mesec, pa se mi ze pocasi trga :cry: z njim je tezko, brez njega pa se tezje (kot z moskimi :wink: )

Ja, pol pa te tufnem, ko dobim novo kocijo, pa greva na tisto kitajsko, pa se vsaj malo boljse se bos pocutla, ce je tako tezko brez...

Zmenjeno :wink:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če feb 12, 2004 10:22 am

Pazi zdej, te drzim za besedo
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost