Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 18, 2004 8:56 am

V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 9:06 am

nebivedu je napisal/-a:V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.

LP
Nebivedu

MIslm da ne manjka vec veliko .. pa drgac mors gledat kaksne popuste pa sankcije imajo oni pa mi ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Sr feb 18, 2004 9:26 am

nebivedu je napisal/-a:V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.

World has gone mad

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 9:27 am

Drasoss je napisal/-a:

World has gone mad

EU. Sicer pa oni imajo tudi veisje dohodke .. tako da nic piskat .. pri nas pa so se podrazitve tam in drugje ze zacele .. dohodki so pa kar isti .. ;) tle neki ne stima ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Sr feb 18, 2004 10:02 am

Men tud ni jasn vse to: kam mormo prit (mislm na kaksne cene)? obenem je pa standard pr nas se cist v p....

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če feb 19, 2004 12:23 pm

Glede na to da mi 10 jurjev ni glih drobiž, sm ga zavaroval še v nedeljo zvečer :) Kljub temu 200 jurjev...za eno večerjo pa bo
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če feb 19, 2004 1:57 pm

Ravno vceraj sem imel na obisku bratranca iz Nemcije. Ko sva se pogovarjala o zavarovanjih in registracijah sem samo gledal :shock:

Mali je 21 let star in je prej fural motor na katerem je nabral 25% bonifikacije. No pa si je kupil Audija A4TDI (130km) 2 leti starega in so mu pri Audiju ponudili 45% bonifikacije ce se zavaruje pri njih (oh kaj dela konkurenca, ne pa nasi slovenski karteli) tako da ga pride zavarovanje s polnim kaskom okoli 1300-1400 €

Ah ja... pa 3 leta je mlajsi od mene. j***m ti naso politiko priblizevanja v EU. Zgleda so nasi vrli politiki in vsi drugi napacno dojeli na kaksen nacin se je treba priblizat in prilagoditi EU. :twisted:

LP ;)

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Če mar 25, 2004 1:25 am

LP
Nebivedu

v nemčiji imajo 3x višje plače in če teh 200.000 delimo s tri pristanemo na slabih 67.000
nemci so na boljšem

a se komu sanja kaj pomenijo tisti dve možnosti (enojna in podvojena) pri "zavarovalni vsoti"?
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če mar 25, 2004 8:30 am

shusuglao je napisal/-a:a se komu sanja kaj pomenijo tisti dve možnosti (enojna in podvojena) pri "zavarovalni vsoti"?

Meni se sanja :P
No lej ta enojna in podvojena zavarovalna vsota pomeni to, da ce ti povzrocis skodo v prometni nesreci ti zavarovalnica krije skodo do (govorim napamet) 22 mio za telesne poskodbe pa 100 mio za materialno skodo ob enojni zavarovalni vsoti, ce pa placas par jurckov vec za dvojno zavarovanje se visina jamcene skode, ki jo krije zavarovalnica podvoji. To je vsa znanost. Aja, po defaultu imajo dvojno. Moras ob sklenitvi zavarovanja opozoriti agenta, da bi rad imel enojno zavarovalno vsoto (se en trik kako ti ukradejo se par jurckov). A meni je moj agent ze kar sam ponudil enojno zavarovalno vsoto in mi rekel: "ce naredis toliko skode, bos ti itak ze mrtev in te nebo zanimalo al bo zavarovalnica krila skodo al ne". ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Če mar 25, 2004 1:20 pm

Daco je napisal/-a:
shusuglao je napisal/-a:a se komu sanja kaj pomenijo tisti dve možnosti (enojna in podvojena) pri "zavarovalni vsoti"?

Meni se sanja :P
No lej ta enojna in podvojena zavarovalna vsota pomeni to, da ce ti povzrocis skodo v prometni nesreci ti zavarovalnica krije skodo do (govorim napamet) 22 mio za telesne poskodbe pa 100 mio za materialno skodo ob enojni zavarovalni vsoti, ce pa placas par jurckov vec za dvojno zavarovanje se visina jamcene skode, ki jo krije zavarovalnica podvoji. To je vsa znanost. Aja, po defaultu imajo dvojno. Moras ob sklenitvi zavarovanja opozoriti agenta, da bi rad imel enojno zavarovalno vsoto (se en trik kako ti ukradejo se par jurckov). A meni je moj agent ze kar sam ponudil enojno zavarovalno vsoto in mi rekel: "ce naredis toliko skode, bos ti itak ze mrtev in te nebo zanimalo al bo zavarovalnica krila skodo al ne". ;)

u fino! par jurjev manj
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če mar 25, 2004 1:30 pm

Iz prve roke: Registracija za Golfa IV 1.6 Highline je bla konec novembra 2003 128.479,00 sit. V ceno vstet tehnicni pregled, dvojna zavarovalna vsota, manj kot 3 leta vozniskih izkusenj (ja, pa 45kkm :? ) in 5% bonusa. AO+ ni zraven.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov