Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe nov 26, 2004 10:33 am

zakaj ne izplačajo kr usem brez vprašanja?
ker bi lahk podrajsu auto na domači ograji, ga zapelu na parking in reku da so ti ga tm
podpis

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe nov 26, 2004 10:34 am

Tole bi lahko bil odbijač od kakega zelo nizkega avtomobila. Zgornji in spodnji rob sta te zadel, sredina se je pa upognila, ker je mehkejša.

Lahko bi bil tudi odbijač s strani, ko je nekdo moral zarad tega k je bil zaparkiran mal čudno volan namotat in te je z delom odbijača podrajsal - to bi pa bilo zelo možno.
Old subarus never die, they just get faster!

alfa_Rominho
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_Rominho Pe nov 26, 2004 10:39 am

TibiQ je napisal/-a:Kakor jaz razumem, naj bi ti zavarovalnica izplacala skodo, ce ti na parkiriscu nekdo, s kljucem naprimer, opaska avto. Torej naj bi ti jo izplacala tudi, ce ti nekdo s cim drugim opraska avto?

...čeprov ključ ali oseba s ključem ali... ni registriran. :lol:
to je potem kao vandalizem, ne vem točno.

In če je kasko sploh ni debate

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe nov 26, 2004 10:57 am

Fantje, ne seštevajte jabolk in hrušk... Da vam osvežim spomin, pod kaj ste se podpisali (zav. 2glav):

kombinacija H zavaruje škodo, nastalo na parkiranem ali ustavljenem osebnem ali kombiniranem vozilu z neposrednim dotikom z neznanim vozilom ter škode, ki nastanejo zaradi strešnih snežnih plazov in ledenih sveč ali ledenih tvorb, ki padejo s stavb;

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe nov 26, 2004 2:46 pm

no pa bom dal se jaz svoje mnenje...majhno vozilo od komunale, ki ima na sprednjem delu dve vrtljivi krtači za cistit vozisce...
ko sem prisel do avta sem videl se sledi od pranja, ki je blo mokro pa cisto ob avtu mi je sel peder zarukan!!!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Pe nov 26, 2004 3:14 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:no pa bom dal se jaz svoje mnenje...majhno vozilo od komunale, ki ima na sprednjem delu dve vrtljivi krtači za cistit vozisce...
ko sem prisel do avta sem videl se sledi od pranja, ki je blo mokro pa cisto ob avtu mi je sel peder zarukan!!!

Zna bit ja!! Kumunalci :evil:
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 26, 2004 3:20 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a G.T. Pe feb 11, 2005 10:19 pm

Joj sam to mi pa res dvigne pritisk. Te zavarovalnce ej, če ti plačuješ kasko majo oni dolžnost da plačajo teb škodo. Sej vem da tle se loh na trepalnice postaviš pa ne bo nič. :twisted:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov