Sky_Walker je napisal/-a:Če je znak za nevarnost na cesti morš prilagodit hitrost (pa magari na 10km/h) tako pač je kolko jaz vem ne dobiš odkškodnine, če je bil znak, če pa ni pa hvalabogu... vsaj za druge da če vidite znak pa povozite srno jo odpeljite drugam:D pa je to to
LP
Ronin je napisal/-a:Sky_Walker je napisal/-a:Če je znak za nevarnost na cesti morš prilagodit hitrost (pa magari na 10km/h) tako pač je kolko jaz vem ne dobiš odkškodnine, če je bil znak, če pa ni pa hvalabogu... vsaj za druge da če vidite znak pa povozite srno jo odpeljite drugam:D pa je to to
LP
Pol pa res najboljs, da zacnemo kr avte puscat doma, ker za usako "stvar" bi mogl kot po jajcih furat...sj ne recm, da pazis in prilagodis
nebivedu: mislim da zdj ne smes dajat bull bar-a gor (ce ze avto ga nima serijsko)
EX-B je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima.. Nase okoliske ceste so polne divjadi, predvsem ponoci, in zato imam avto pri Triglavu dodatno zavarovan s kombinacijo D (stekla in divjad). Ker velikokrat prihajam domov tudi ponoci, se mi je ze trikrat naredilo, da sem zbil srno. Zanima me, ce imajo na zavarovalnici kaj kvote, kolikokrat ti povrnejo skodo v enem letu iz te kombinacije? Zaenkrat ni bilo problema, ker sem zbil samo po eno srno na leto, ampak teh hudick malih je vedno vec in se bojim, da mi bodo nehali izplacevati skodo, ce se mi bo preveckrat katera nastavila pred avto..
eljuero je napisal/-a:Zanima me, ce bi lahko. Npr. takrat, ko bi, ce bi policija ugotovila, da si vozil prehitro. Ker skoda je lovski druzini nastala.
ban je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Zanima me, ce bi lahko. Npr. takrat, ko bi, ce bi policija ugotovila, da si vozil prehitro. Ker skoda je lovski druzini nastala.
Kako bo pa policija ugotovila da si vozil prehitro?
cardak je napisal/-a:Lp.Eno vprasanje glede teme.Ce zbijem divjad ali je mozno zahtevat povracilo skode od lovske druzine ce na tem mestu ni bilo znaka za divjad,ceprav imam full kasko?Se pravi ali je mozno koristit kasko in se dodatno povracilo skode od LD ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost