Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani To jan 23, 2007 11:20 am

s12345 je napisal/-a:Koliko jaz vem, da če imaš zavaravano pri AS parking ti ni potrebno doplačat 1% in tudi bonusa ne zgubiš. (Pa tudi vandalizem je tu notri vštet)

Preverjeno.

tudi z moje strani preverjeno ;)

miha_27
Nov uporabnik

ceneje pri Generaliju

Napisal/-a miha_27 Po feb 19, 2007 10:08 am

Kar zadeva zavarovanja bi rad povedal svojo izkušnjo kako sem privarčeval kar lepo vsoto €. Prejšnji teden sem sklenil AO+AK zavarovanje pri Generali zav. - za 176€ (čez 40.000 sit ceneje) in še nekaj centov sem prihranil za razliko od prejšnje zavarovalnice s tem, da sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto, samo 2€ so zaračunali za asistenco in zavarovanje voznika in potnikov.... res, vsaka jim čast! :D

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Po feb 19, 2007 10:38 am

No zdaj ste napisali pripombe že skoraj za vsako zavarovalnico ;)
Pomoje je to odvisno od posameznih poslovalnic.res je, da se tudi zavarovalnice poskušajo izognit plačilom.Če pa zagroziš z odvetnikom,pa takoj uredijo.To ni samo pri zavarovalnicah tako,tudi pri drugih podjetjih. Veliko je takih ki hočejo nategnit ljudi,in pri nekaterih ljudeh jim to uspe.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To feb 20, 2007 9:53 am

kandy je napisal/-a:No zdaj ste napisali pripombe že skoraj za vsako zavarovalnico ;)
Pomoje je to odvisno od posameznih poslovalnic.res je, da se tudi zavarovalnice poskušajo izognit plačilom.Če pa zagroziš z odvetnikom,pa takoj uredijo.To ni samo pri zavarovalnicah tako,tudi pri drugih podjetjih. Veliko je takih ki hočejo nategnit ljudi,in pri nekaterih ljudeh jim to uspe.

eh dej dej...itaq vsaka zavarovalnica vlece vodo na svoj mlin, tko da ce bos menjal zavarovalnico ne bos itaq nic zastopu, ker itaq svet je majhen in danasnji racunalniki vse vedo in vse se vidi.ti se pac prepricaj ce imas praw in ce je vse oke, ter pejdi do odvetnika oz prvo resi z njimi, zagrozi z odvetnikom, ce ne pa pejdi do odvetnika pa bo reseno......
glede zavarovalnic, pa itaq da hoce vsaka cim vec prisparat ;)
LP
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov