Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Sr nov 22, 2006 9:06 am

Asterix je napisal/-a:Se strinjam. ČISTO vsak je pijan peljal kdaj....razen popolnih abstinentov.

Jaz nisem popoln abstinent in imam čisto rada pivo, včasih tudi vino. A če sem z avtom ali če vem, da bo tisti dan ali naslednji dan zgodaj zjutraj treba v avto, ne spijem ničesar! Toliko se pa že spoznam, da vem, da to nikakor ne bi bila dobra ideja, ne glede na popito količino.
Protonika ima bullbar.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr nov 22, 2006 7:17 pm

Ta je pa dobra! Vinjen bi uveljavljal AO+. :) :) :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 22, 2006 7:29 pm

ma slabi ste mi vi :D , moja kolegica je po 5 pirih ( ta vlkih) napihala se pod mejo za policaje..pa je ni nč skup, ...to pa izkusnje delajo :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola So dec 30, 2006 9:34 am

če pijan povzročiš nesrečo potem zavarovalnica plača škodo ,ki si jo naredu ampak potem jo izterja od tebe nazaj. sto procentno. ne pa da boš dobu še ao plus . sto procent je tko. če napihaš nad mejo dovoljenega ob nesreči adijo vse zavarovanje.

XSARA Hdi
Nov uporabnik

Napisal/-a XSARA Hdi So dec 30, 2006 7:45 pm

da se da, samo boš pa mogu dokazatl da ni bilo vzročne zveze med vinjenostjo in vzrokom nezgode + še vseeno boš dobil samo od 60-80% odškodnine, ki bi ti pripadala, če bi bil trezen

amapk brez odvetnika, izvedenca prometne stroške, zdravniškega mnenje glede alkoholiziranosti in sodišča ne bo šlo, to si lahko 100%

XSARA Hdi
Nov uporabnik

Napisal/-a XSARA Hdi To jan 09, 2007 2:29 pm

XSARA Hdi je napisal/-a:da se da, samo boš pa mogu dokazatl da ni bilo vzročne zveze med vinjenostjo in vzrokom nezgode + še vseeno boš dobil samo od 60-80% odškodnine, ki bi ti pripadala, če bi bil trezen

amapk brez odvetnika, izvedenca prometne stroške, zdravniškega mnenje glede alkoholiziranosti in sodišča ne bo šlo, to si lahko 100%

dokaz mojim navedbam imate članek Iz sodnih dvoran, v Nedelu, dne 07.01.2007, pri Črni Kroniki
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov