Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr sep 17, 2003 2:26 pm

SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

cr00ky
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00ky Pe jan 23, 2004 4:29 pm

sam sem 2x dobu okol 1mio, pa neki malga odvetniku...(ceprav me ni nc bolel... mal jamras pa je...)...

...potem sem bil se ene parkrat udelezen v nesreci, pa nisem podal zahtevka na zavarovalnico...

Drugim, pa tudi priporocam, naj ne prakticirajo s tem,... ker je vec posledic.
1. Naslednic ko se ti bo pa res kej nardil, ne bos prav velik dobu...

2. Zavarovalnice najemajo detektive za take sumljive primere...

3. Usi jamrajo kolk se vsak let povecuje zavarovanje avtomobilov... pa da majo zacetniki 20% vec... itd. to je pa vse zarad teh brezveznih odskodninskih zahtevkov

(poznam enga, k je za vec kot 500k€, obrnil zavarovalnice v SLO; IT; HR; A; DE... zdej pa ne more nikjer zavarovat svojga avta, bajte...razn osnovnga brez popustov...pa vec pokovcev k se zaletavajo drug v druzga, pa ovratnice nosjo 365dni v letu...)

Brez veze... ce pa ze to pocnete, se pol ne pritozujte, kolk je drago zavarovanje...(ker ni drago samo za vas, ampak tudi za tiste, ki niso mel v lajfu se nobene nesrece...)

Lp, Cr00k

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe avg 13, 2004 8:36 am

če maš pri triglavu in nimaš premaknjenih vretenc za več kot 3mm ne dobiš nič.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe avg 13, 2004 8:47 am

cr00ky je napisal/-a:Brez veze... ce pa ze to pocnete, se pol ne pritozujte, kolk je drago zavarovanje...(ker ni drago samo za vas, ampak tudi za tiste, ki niso mel v lajfu se nobene nesrece...)
Lp, Cr00k

A dej dej, zavarovalnice so tako oderuške da ni res. Če bi vsak zavarovanec na enkrat rabu zavarovalnico nebi mel za 50% odškodnin. Ko jih j..... zavarovalnice zaj.......!

LP
The MAN

BlazB
Nov uporabnik

Napisal/-a BlazB Ne avg 15, 2004 2:11 am

Ok se moja izkusnja imel sem prometno nisem bil kriv. Sel na urgenco kjer sem malo jokal bla bla bla, nekako me v resnici ni nc bolelo ugotovili so rahlo nategnjene vratne misice in pa odrgnino od varnostnega pasu. Potem grem k dohtarju spet jokam in blefiram dobil tablete in fizioterapijo nikoli vzel nobene tablete. Na fizioterapijo sem prisel na vrsto cez dva meseca (jebeno slovesko zdravstvo) 10 krat sem bil na proti bolecinski terapiji itak cist bezveze samo zaradi stemplov na kartoncuku. Po "zdravljenju" grem do odvetnika ta vlozi zahtevek dobim prvo ponudbo 500K zdej pa cakam da odvetnik pride iz dopusta da se pritozima na vsoto poravnave predvidevam da bojo dvignili se za kakih 100K (dosedanje izkusnje znancev ki jih je zastopal isti odvetnik). Poleg tega sem imel 3 nezgodnja zavarovanja kjer dobis dnevno odskodnino dosedaj sem iz tega dobil okoli 250K ampak se bom se pritozil ker so mi razlicne zavarovalnice priznale razlicno stevilo dni. Moram reci da je bil crash kar profitabilen. :P :P

Za zvin vratnih vretenc kar je precej huje kot pa nateg misic pa mislim da bi z pametnim odvetnikom lahko dobil blizu 1M sit. Res je pa da bos uveljavljal AO+ kar je nekoliko slabse kot pa ce uveljavljas AO povzrocitelja.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne avg 15, 2004 6:13 pm

da se jaz povem.
moja punca je mela ovratnico 17 dni,in ji je zavarovalnica ponudila 430k sit
ker sva bila trapasta sva denar vzela.
sedaj je imel karambol pa fotr, je nosu ovratnico en teden,in zraven
seveda skos jambral,tko da je dobil se 10dni terapije.
on je vzel odvetnika in ne razne fore ala odskodnina itd. na odskodnini so mu rekl da bo
dobu 500k max. je vzel pa privat odvetnico,pocakou en mesec se 3x pritozu na ponudbo
in pokasiral1.5mio sit. odvetnika je plačala zavarovalnica.
pri odškodnini je pa tako. plača jim zavarovalnica pol pa še od tebe vzamejo neke procente(5-15). vse skupi je blo rešeno v 2 mesecih.

miha
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a miha Po avg 16, 2004 8:38 pm

Saj je včasih karamol kar profitibilen.

Sam jih pa je kar nekaj, ki bi dali tud 10 mio Sit samo da ne bi bili na invalidskem vozičku zaradi prometne nesreče. To je pa druga stran tega profita.
Rekli so da tu ni poti, jaz sem jih videl na tisoče !!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov