Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Če avg 14, 2008 11:04 pm

prejšnji 2 leti sem iskal cenejšega ponudnika... in na koncu je še vedno tak izpadlo da je bila ZM najcenejša... pa tud glede škode pa izplačila ne komlicirajo...

tak, da letos sam podaljšam...
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe avg 15, 2008 8:18 am

No jaz pa imam zelo dobre izkušnje z zavarovalnico triglav....
S sodelavcem sma imela skoraj istočasno karambol....Njega je en nabil bočno....mene pa en bočno spredaj......on je bil na ZM jaz pa na trglavu....

Ko je šel on na cenitev mu je ocenil avto totalko.Potem je šel prvič gnjavit....so mu dali limit 1300 evrov..... potem je šel "grozit" z odvetnikom in so mu dvignili limit takoj na 1800 evrov.... na koncu je prišel skozi komaj kaj z limitom s tem da je še sam moral plačat okol 100 evrov....

Ko pa sem jaz z mojim šel na triglav k cenilcu..... je pogledal... spisal kaj je treba menjat...določla sma mehanika kjer se bo avto popravljal....... napisal poročilo in to je blo to.... niti limita mi ni določil ....avto sem dal popravljat in nabralo se je še par dodatnih drobnarij ki jih je bilo treba menjat in brez vsakega problema je triglav plačal pa čeprav so na 12 let starem avtu bili priznani vsi deli kaj so se menjali za originale.....

Še s to razliko da je on moral avto vozit na servis.....it potem po račun....ga nest potem na zavarovalnico....prit s potrjenim računom po avto.... Jaz pa sem samo peljal avto na servis in ko je bil končan sem ga dvignil brez dodatnih poti....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Pe avg 15, 2008 9:16 am

odkup prve škode na tilii pride okoli 15€ za osnovno zav. in nekaj takega tudi za kasko. Pri 50% popusta.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So avg 16, 2008 2:14 pm

lisko je napisal/-a:No jaz pa imam zelo dobre izkušnje z zavarovalnico triglav....
S sodelavcem sma imela skoraj istočasno karambol....Njega je en nabil bočno....mene pa en bočno spredaj......on je bil na ZM jaz pa na trglavu....

Ko je šel on na cenitev mu je ocenil avto totalko.Potem je šel prvič gnjavit....so mu dali limit 1300 evrov..... potem je šel "grozit" z odvetnikom in so mu dvignili limit takoj na 1800 evrov.... na koncu je prišel skozi komaj kaj z limitom s tem da je še sam moral plačat okol 100 evrov....

Ko pa sem jaz z mojim šel na triglav k cenilcu..... je pogledal... spisal kaj je treba menjat...določla sma mehanika kjer se bo avto popravljal....... napisal poročilo in to je blo to.... niti limita mi ni določil ....avto sem dal popravljat in nabralo se je še par dodatnih drobnarij ki jih je bilo treba menjat in brez vsakega problema je triglav plačal pa čeprav so na 12 let starem avtu bili priznani vsi deli kaj so se menjali za originale.....

Še s to razliko da je on moral avto vozit na servis.....it potem po račun....ga nest potem na zavarovalnico....prit s potrjenim računom po avto.... Jaz pa sem samo peljal avto na servis in ko je bil končan sem ga dvignil brez dodatnih poti....

iste izkušnje pri ZMju ;) vse je bolj odvisno od cenilcev in likvidatorjev, kakor od zavarovalnice.. sej taka je ponavad logika, ti greš z zapisnikom k serviserju, ta ti popravi, če je kaj dodatnega sami komunicirajo z zavarovalnico.. če pa ti kej mutiš, morš pa sam ;)

lp
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov