Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe jun 12, 2009 2:23 pm

Eni ste (kot ponavadi) kritični in zajedljivi do vsega. Dejte se mal zamislit nad sabo.

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Pe jun 12, 2009 3:37 pm

avto katerega je toča razbila in je bil popravljen izgubi precej na ceni tudi, če je zelo kvalitetno popravljen.
osebno imam ful kasko ampak se vedno nekam zavlečem pod kakšno streho (črpalke ali kakšne parkirne hiše v trgtovskih centrih) in počakam, da gre vse skupaj mimo.

doma sem tudi investiral 20eur v mrežo in jo napeljal tako, da nudi kritje dvem avtomobilom.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe jun 12, 2009 6:23 pm

aquariumwild je napisal/-a:avto katerega je toča razbila in je bil popravljen izgubi precej na ceni tudi, če je zelo kvalitetno popravljen.
osebno imam ful kasko ampak se vedno nekam zavlečem pod kakšno streho (črpalke ali kakšne parkirne hiše v trgtovskih centrih) in počakam, da gre vse skupaj mimo.

doma sem tudi investiral 20eur v mrežo in jo napeljal tako, da nudi kritje dvem avtomobilom.

Če je popravljen brez barvanja se ne opazi NIČ in zato tudi ne more izgubiti na ceni. Je pa res, da se bunkam raje izognemo, če se le da!

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Pe jun 12, 2009 7:35 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
aquariumwild je napisal/-a:avto katerega je toča razbila in je bil popravljen izgubi precej na ceni tudi, če je zelo kvalitetno popravljen.

Če je popravljen brez barvanja se ne opazi NIČ in zato tudi ne more izgubiti na ceni. Je pa res, da se bunkam raje izognemo, če se le da!

pri tapravem "rafalu" ti bo tudi šipe razsulo.......tu se pa opazijo druge oznake....itd itd..ko se avto prodaja

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Pe jun 12, 2009 8:10 pm

aquariumwild je napisal/-a:pri tapravem "rafalu" ti bo tudi šipe razsulo.......tu se pa opazijo druge oznake....itd itd..ko se avto prodaja

A si lastiš avto za prodajo ali da ti služi? Zgubiš itak, nekaj euro gor ali dol :lol:

On:

A ste danes dobili kaj obvestil o toči z 3131 številke? Jaz sem namreč naročen na to storitev pa nisem nič dobil :(

LP

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo So jun 13, 2009 7:40 pm

obvestila dobivaš samo v primeru da imaš pri njih sklenjeno vsaj eno zavarovanje. Če ga nimaš tudi obvestil ne dobiš.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So jun 13, 2009 9:43 pm

ja to vem, in tudi imam sklenjeno zavarovanje pri njih, avtomobilsko

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Sr sep 09, 2009 7:51 pm

dobil sem informacijo, da če si naročen na sms opozorila glede toče in če hočeš uveljavljat potem kasko za točo, da ti znajo na zavarovalnici kar dobro zatežit zarad tega kao v smislu,da si bil opozorjen in da si še vedno vozil na tistem območju.

ima kdo dejanske izkušnje s tem, ker info katere sem dobil niso iz "prakse".

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Sr sep 09, 2009 8:14 pm

aquariumwild je napisal/-a:dobil sem informacijo, da če si naročen na sms opozorila glede toče in če hočeš uveljavljat potem kasko za točo, da ti znajo na zavarovalnici kar dobro zatežit zarad tega kao v smislu,da si bil opozorjen in da si še vedno vozil na tistem območju.

ima kdo dejanske izkušnje s tem, ker info katere sem dobil niso iz "prakse".

Če dobro premislis se bi znalo tudi to zgodit. Sam Letos menda nebo vec toče :D

Lp
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov