thaking je napisal/-a:Amm, zanima me za te tablice predvsem iz stališča, ker bi uvozil avto iz tuje države(nekdo drug), jaz pa bi ga prišel iskat do njegovega kraja in potem k sebi domov, kjer bi ga zavaroval (kasko..), ker bi bilo tako cenejše?
Je kakšna druga varianta, za 3 dni z zavarovanjem pride cena 34€ ??
106 je napisal/-a:thaking je napisal/-a:Amm, zanima me za te tablice predvsem iz stališča, ker bi uvozil avto iz tuje države(nekdo drug), jaz pa bi ga prišel iskat do njegovega kraja in potem k sebi domov, kjer bi ga zavaroval (kasko..), ker bi bilo tako cenejše?
Je kakšna druga varianta, za 3 dni z zavarovanjem pride cena 34€ ??
Če ti avto uvoziš moraš tak vzet v tisti državi iz katere izvažaš izvozne table iz Nemčije recimo rumene pa začasno prometno ..... pol se avto prpelje sem in tukaj urediš vse kar pač moraš tak ,da ne vem zakaj bi rabil še slovenske preizkusne ,razn če uvažaš iz Italije od tam izvozne tablice veljajo samo do Slovenije ,če se ne motim in v tem primeru moraš vzet še slovenske .......
ddejc je napisal/-a:Ob tem me še zanima, če se lahko izda preizkusne tablice za uvoženo vozilo, ki ni bilo še nikoli registrirano v R Sloveniji?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov