Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 25, 2010 6:44 pm

kolesar je napisal/-a:Zavarovalnice, sam da čimveč pospravijo v svoj žep, ko pa je treba kaj izplačat pa samo nekaj mutijo...
banda, gleda samo na dobiček..

ja banda prokleta, kr noče izplačat stvari, ki jih nimaš zavarovanih. Šupki jedni. Jst mam tut zavarovan samo parking pa mi lani niso hotli izplačat toče. Kok so te zavarovalnice neumne, sam dnar poberajo :roll:

lp
Slika

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To maj 25, 2010 7:46 pm

eclipse_R je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:Zavarovalnice, sam da čimveč pospravijo v svoj žep, ko pa je treba kaj izplačat pa samo nekaj mutijo...

ja banda prokleta, kr noče izplačat stvari, ki jih nimaš zavarovanih. Šupki jedni. Jst mam tut zavarovan samo parking pa mi lani niso hotli izplačat toče. Kok so te zavarovalnice neumne, sam dnar poberajo :roll:

lp

:rofl :har
Lep pozdrav :)

Hellyeah
Novinec

Kraj: Dolenjska

Re: POŠKODBA NA ŠIPI - kaj narediti ?

Napisal/-a Hellyeah To maj 25, 2010 8:04 pm

peugeot307 je napisal/-a:Zdravo,

da napišem kaj se mi je zgodilo danes. Avto se parkirala, odšla po obveznostih, prišla nazaj, odpeljala avto in kar naenkrat na sprednji šipi, na desni strani vidim, da imam šipo poškodovano. Zgleda tako, kot da je bil nekdo strašno besen in z ključi od svojega avta ali z čem drugim nabil v mojo šipo.

Ali pa , da je kamen priletel med vožnjo... Toda to bi opazila že zjutraj, v tako kratkem času, pa ne more rata razpoka tako velika, dolga.

Vem iz izkušenj, saj sem prej vozila clio in pol leta nazaj se mi je podobno zgodilo, samo sem videla kamen, ki mi je priletel od sprednjega avtomobila.

SKratka, popravilo stane 580 eur. :evil: :evil: :evil:

Popolnoma nepričakovan strošek, dnarja pa nimam...

Klicala sem na zavarovalnico Maribor, kjer imam AO plus zavarovanje + parkirišče. Svetovalec mi je rekel, da ne bodo krili, ker za drugo motorno vozilo ne more narediti škode na šipi...

Ne vem kaj naj naredim.....vidno je, da zareza napreduje naprej.

ali lahko kako drugače uveljavljam zavarovanje ?

Zgrožena sem, da mi je nekdo uničil avto, zdaj pa naj jaz to plačam.

kot prvo ti svetujem, da ko podaljšuješ zavarovanje daj zavarovati še stekla- divjad(skupaj v rubriki) to imam jaz in ostali člani družine. smo imeli na golfu počeno prvo steklo. enostavno pokličeš zav agenta in on naredi ostalo. šipo so zamenjali na poblaščenem servisu vw. avte imamo zavarovane na triglavu že od nekdaj. toliko
Življenje je prekratko, da bi vozili dolgočasen avto!!!
Drive The Change.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To maj 25, 2010 9:15 pm

f.taunus je napisal/-a:

Saj te noben ne sili imeti zavarovano. Skleneš samo AO, kar je po zakonu obvezno, ostale pičkarije kot so AO+, stekla, kasko in to sranje pa pač vzameš v svoj riziko.

Še AO-ja ne rabiš, če se že gremo, samo ustavit in dokumentov pregledat ti ne smejo :twisted: Pa spet kazen na registriran in nezavarovan avto preneseš nase pa je :)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To maj 25, 2010 11:25 pm

eclipse_R je napisal/-a:

lp

problem je samo v višini izplačila, oni bi dali pol...
mi je odvetnik rekel da konkretno adriatic raje 3x leta vleče zadevo pa potem plača bresti pa vse kot da bi takoj plačal...

pač veliko jih popusti prej pa vzame ponujeno, v mojem primeru 50%

sqjam
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a sqjam Ne maj 30, 2010 4:19 am

peugeot307 je napisal/-a:hvala dragi moji, za vse odgovore in nasvete... bom poklicala in vprašala...

glede napeljevanja k "zločinu" pa lahko rečem : če nas država *****, te pa še mi njo...

Pol pa rata nova Grčija ane :roll:

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Ne maj 30, 2010 12:09 pm

Včasih se prav sprašujem kolikšna je povprečna starost osebkov tu na tem forumu. Ker po nekaterih komentarjih sodeč... :?

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo To jun 01, 2010 12:15 pm

Men je malo mimo tole javkanje. Pameten človek zavaruje AO+, točo, parkirišče, stekla in luči, če maš pa še termo steklo pa sploh in to je to. Draga šola je tole za drugič.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov