f.taunus je napisal/-a:adis je napisal/-a:@f.taunus:
![]()
boli me kura* za zavarovanja vozil ipd... ok? mene ne zanima kdo kako obravnava škodne dogodke in dokler bom jaz kot stranka obdržal svojo boniteto oz. premijo bom bil tam kjer mi to ponujajo!
če ti kaj ni jasno oz. če imaš kaj za uredit pa mi kar piši na pm.
Glej, očitno te ne boli falus, ker če te res ne bi zanimalo to področje, potem ne bi podal te lažne objavejaz, ko sem imel cca. 3 nesreče z audijem v 6 mesecih ( samo poškodba pleha) mi je fajn prišel triglav, medtem ko bi pri generaliju še danes plačeval malus.
Lahko kvasiš neumnosti v forumih "Nima veze z avtomobilizmom" in otročajem deli nasvete o supergah in šumečih trenirkah, ne pa se namerno spuščat v neke strokovne debate o katerih nimaš pojma.
ti nisem povedal, da če imaš za urediti oz. kaj vprašati, da to urediš preko pm?
prijatelj moj časi trenerk in vsesplošne neumnosti je daleč mimo, da ne govorim o "šumečih trenerkah" in supergah za katere verjamem, da so jih vsi v svojem obdobju že nosili ne glede na njihove korenine.
ne dvomi v mojo strokovnost, ker nekaj jo premorem. no mogoče ne v zavarovalništvu a jo na drugem sektorju.
in še enkrat, če imaš kaj za povedati oz. vprašati in se to direktno mene tiče vprašaj to na pm.
vem pa, da ti mora biti težko ko moraš stati za generalijem 24h na dan ne glede na to, da jim peša kvaliteta storitev za konkurenco mar ne...