čare je napisal/-a:Ceno vrednosti vozila se dviguje z ohranjenostjo kilometri (manj ko jih je bolje je),če je bil pred kratkim kak večji vložek v avto (priložiš račune) in tako dviguješ vrednost vozila in s tem vrednost totalke,malo se še buniš da se ti avtomobili prodajajo za recimo 3 jurje več kot ti ga cenijo po eurotaxu (če se??) in potem dobiš max. kar si lahko iztržil,ker avto je bil prej zate še vedno odličen in nisi ti kriv da je sedaj tak.fajn je met kakega odvetnika pa da se on malo pravda na koncu pa še razbitino prodaš in je to to kar si lahko pobasal.
Avto je 2006 letnik velik servis upravljen pri 112.000km trenutno ma 140.000km nove letne gume pravkar zamenjal pred mesecom dni avto je bil v odličnem stanju......skratka ga je res škoda saj imam še kredit katerega plačujem še zdaj vozila pa ga je slabo leto dni.....
ales66 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Drugače pa upam da nimaš avto zavarovan pri Triglavu ker te boš lahko srečen,da boš dobil za sendvič s pršutom, kumarce so pa že vprašljive.
Pa saj ni važno kje ima on kot oškodovanec avto zavarovan, če bo šla škoda iz police povzročitelja.
Oba sva zavarovana na Adriatic Slovenica stem da on ima kasko in jaz ne .
_furby_ je napisal/-a:NoFear85 je napisal/-a:potem pa mi sploh ni jasno, tam se nekoliko spusti cesta, je pa kr ravno, tu je blo se kaj drugega kot samo voda. se kr precej vozim mimo pa nikoli nic nenavadnega dozivel
lahko da je samo z enim koleson zapeljal v luzo in ga je potegnilo. ce ma 20 let in ce ni ravno spreten za volanom, pol cisto mozno da ga je tko odfuk...
Res da je tam ravna cesta ampak tisto jutro se je tam nabrala velika luža 5m za 5m globina pa sigurno 30+ cm tako da ni zgledalo tako nedolžno je pa res če je recimo prletu okrog 100 - 130 km/h je dobesedno zasankal kot gliser in če takrat je zaviral pa ročno dvigoval kot mi je vsaj meni omenjal ter ga obrnilo 4x za 360 stopinj ni čudno toliko ne ??
fantom je napisal/-a:dobi se nekje okrog 50-60% vrednosti avta, tako da če je avto vreden cel npr. 10000e bi zanj dobil nekje 5-6000e. veliko je spet odvisno od predračuna, ampak načeloma se ti poškodovani avti tako prodajo (verjetno se airbagi niso odprli) tako da boš še stem nekaj dobil in je celoten znesek nekje takšen kod bi cel avto prodal.
Ja točno tako je airbagi so vstali vsi celi saj avto je bil ugasnjen oz. parkiran in zaklenjen na parkingu in airbegi niso bili aktivirani....drugač je pa vlih tukaj dobro ker so zelo dragi !