Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če feb 12, 2004 2:55 pm

Torej 10% podrazitev na obstojece cene .. potem pa zracunite kako bo ko bodo mel 10% na ze podrazeno .. kar na enkrat je to dnarja tolk da glava pece. Tam se je tamara mogoce mal ustela v racunici :P Zmeraj podrazijo na ze obstojece zavarovanje :)
No ja .. vazn da zdravstvo hoce met dnar .. da ne omenjam unih 300 mio za postelje katere so stale 100 mio .. kam pa je slo 200 mio .. se ne ve .. GREAT MI TEM LJUDEM SEZMER DAJEMO DENAR!
Prej poslusam porocila po radiuu .. ena afera na rdecem krizu .. zginl 100mio .. potem osumio nekoga .. ga odpustijo pa to se z odpravnino katera je bla nevem kolk mastnih plac. JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Da bi to jaz bil .. bi ze zdavn kadil cigare eno natepaval medtem ko me druga masira in vse to na hawajih na lastni verandi.

:)

PROV BESN SM!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če feb 12, 2004 2:59 pm

nas je kr nekaj besnih tle po vsej verjetnosti, ko gledamo kako se dogajajo te pizdarije!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe feb 13, 2004 7:34 am

mazda-mx3 je napisal/-a:nas je kr nekaj besnih tle po vsej verjetnosti, ko gledamo kako se dogajajo te pišukarije!

Nikoli ne napišem ali pa izgovarjam besede "pušuka", ker je, vsaj zame, ta beseda idiotska!!!!
sem napisal P:I:Z:D:A:R:I:J:E, in dejte stran tu pišuko ker nismo vsi ljubljančani, zame lahko date kot zamenjavo kvečjemu monada!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Sr apr 28, 2004 6:05 pm

po 1. maju se bo spet zvišalo avtomobilsko zavarovanje za 11% :wink: , preverjeno pri agentu :roll:

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr apr 28, 2004 6:07 pm

To ti res, ali prodajas buce! Jaz moram zavarovanje se placati letos!!!!

PeCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a PeCi Sr apr 28, 2004 6:08 pm

MaKo je napisal/-a:To ti res, ali prodajas buce! Jaz moram zavarovanje se placati letos!!!!

prejle je klicu agent če bom ta tedn kr podalšu da bo cenej :wink: tak da res :?

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr apr 28, 2004 6:10 pm

PeCi je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:To ti res, ali prodajas buce! Jaz moram zavarovanje se placati letos!!!!

prejle je klicu agent če bom ta tedn kr podalšu da bo cenej :wink: tak da res :?

O kriza, potem moram pa jaz do petka to zrihtati tudi! :x

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen Sr apr 28, 2004 7:40 pm

PeCi je napisal/-a:po 1. maju se bo spet zvišalo avtomobilsko zavarovanje za 11% :wink: , preverjeno pri agentu :roll:

Prasci! Če je to res, neka idu u...
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 28, 2004 8:11 pm

No fantje pocas... jaz sem tudi skoraj znorel, ko sem prebral za "podrazitev" a potem sem se umiril ter malce pozanimal in sicer stvar je taka:

Vse zavarovalnice, ki izvajajo obvezna avtomobilska zavarovanja in sicer:

Zavarovalnica TRIGLAV d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana
Zavarovalnica MARIBOR,Cankarjeva 3, 2000 Maribor
ADRIATIC, Zavarovalna družba d.d. Ljubljanska 3a, 6000 Koper
SLOVENICA, Zavarovalniška hiša d.d., Celovška 206, 1000 Ljubljana
Zavarovalnica TILIA d.d., Seidlova 5, 8000 Novo mesto
GENERALI Zavarovalnica, Kržičeva 3, 1000 Ljubljana
bodo od 1. maja 2004 dalje pričele uporabljati nove, spremenjene Splošne pogoje za zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Vsebinske spremembe v splošnih pogojih za zavarovanje avtomobilske odgovornosti pomenijo uskladitev z Zakonom o obveznih zavarovanjih v prometu glede območja veljavnosti zavarovanja. S 1. majem 2004 namreč stopi v veljavo določba 23. člena zakona o obveznih zavarovanjih v prometu, ki določa, da zavarovanje avtomobilske odgovornosti, krije tudi škodo, ki je bila povzročena na ozemlju držav članic, ki delujejo v okviru Evropske unije in držav, ki so podpisnice Sporazuma med nacionalnimi zavarovalnimi biroji držav članic Evropskega gospodarskega prostora in drugih pridruženih članic oziroma podpisnic Splošnih pravil (zelena karta).

Zato so na podlagi te zakonske določbe zavarovalnice spremenile Splošne pogoje za zavarovanje avtomobilske odgovornosti. Po novi ureditvi pogojev tako velja zavarovanje za vse zavarovance na območju Republike Slovenije in območju držav, ki so podpisnice Sporazuma med nacionalnimi zavarovalnimi biroji držav članic Evropskega gospodarskega prostora in drugih pridruženih članic oziroma območju držav, podpisnic Splošnih pravil (zelena karta) ter območju ostalih držav.

Zaradi enotnega z zakonom določenega širšega območja zavarovalnega kritja, zavarovanec ne bo imel več možnosti izbire območja zavarovalnega kritja kot do sedaj, torej zavarovanja le za Republiko Slovenijo ali širše (tujino), ker se kot omenjeno po zakonu območje obveznega zavarovanja razširja avtomatično tudi na območja držav kot so predhodno navedena.

Kolikor jaz razumem, bo od 1.5.2004 doplacilo za tujino (11%) del obveznega avtomobilskega zavarovanja in ne vec opcija. Tako da tisti, ki so do sedaj placevali 11% za zavarovanje v tujini, te "podrazitve" ne bodo obcutili.

VIR
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 30, 2004 12:51 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov