Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po mar 03, 2008 5:07 am

Jas sem tud MB tablice z grbom Ormoža za 500 sit prelepil z Mb grbom..

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kiekoo Pe mar 14, 2008 7:42 pm

eno vprašanje glede tablic po naročilu, če ima kdo kakšne pametne informacije, bi bil zelo hvaležen:

kupil sem avto od očeta, ki je imel na tem avtu tablice po naročilu. glede na to, da so tablice po naročilu vezane na lastnika: ali obstaja kakšna varianta, da mi oče odstopi pravico do uporabe teh tablic na tem vozilu, kjer so še tablice gor?

s kakšnim pooblastilom bi to verjetno šlo? v nasprotnem primeru bom primoran vzet druge tablice (rad bi obdržal te zato, ker 'pašejo' na avto). na UE so mi sicer rekli le to, kar že vem: da grejo z lastnikom in da niso prenosljive, niso pa še imeli takega primera, zato mi oseba, ki sem jo prašal ni mogla zadeve 100% potrditi oz. svetovati kam naj se obrnem. na netu ne najdem nobene pametne informacije glede tega.

tnx!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe mar 14, 2008 7:55 pm

najbolj enostavno je, da oče ostane lastnik avtomobila
podpis

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kiekoo Pe mar 14, 2008 7:59 pm

ja, to bi bila najboljša varianta, ampak avto je bil preko zime odjavljen, narejen je že prepis, zavaroval sem ga že (jutri ga mislim registrirat), pa še nalepljene mam tablice na avtu in jih morm dol potrgat. sem šel pa spotoma danes prašat, da jutri nebi imel problemov, pa vidim, da očitno ne bo šlo, kot sem si zamislil...:(

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe mar 14, 2008 9:47 pm

Nekdo bi imel KP tablice. Noben problem, če si avto kupil tam greš v KP na tehničn in urediš preostalo, Kako pa je, če kar tako želiš pokliči upravno enoto v KP in povprašaj, tako bo najbolj zanesliva info.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Ne mar 16, 2008 2:41 pm

gasperozimek je napisal/-a:
207cc je napisal/-a:Tablice po meri (napis po želji) so vedno 10x cena navadne. Mislim da so trenutno 19€ tko da je poj 190€. Pa nobene veze nima, al daš 3 črke gor al pa 6...

lp, j

ne vem kako je trenutno s tem, sam tri mesce nazaj so mi na Avto Krki v NM rekl, da stanejo tablice po naročilu 170 evrov

Lahko ti povem iz prve roke. Tablice po meri(rezerviranje napisa + 2 tablici) stane 185eur, potem imas pa se nov prometni in pa zeleno karto(skupaj malo cez 19eur). To je to...

MiksoM
Nov uporabnik

Napisal/-a MiksoM Če maj 28, 2009 2:25 pm

Doche je napisal/-a:Jas sem tud MB tablice z grbom Ormoža za 500 sit prelepil z Mb grbom..

Pa se to sploh lahko? Ok, mogoče malo čudno vprašanje - ampak nočem, da bi imel zaradi tega kdaj pozneje probleme oz. da bi me zaradi tega doletela kakšna kazen... Predvsem me zanima za ta konkreten primer, tablice MB, pa da se nalima drug grb - a je to potrebn kje javit... ? Predvsem pa, kje se da dobit grbe za tablice 8)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če maj 28, 2009 6:42 pm

MiksoM je napisal/-a:
Doche je napisal/-a:Jas sem tud MB tablice z grbom Ormoža za 500 sit prelepil z Mb grbom..

Pa se to sploh lahko? Ok, mogoče malo čudno vprašanje - ampak nočem, da bi imel zaradi tega kdaj pozneje probleme oz. da bi me zaradi tega doletela kakšna kazen... Predvsem me zanima za ta konkreten primer, tablice MB, pa da se nalima drug grb - a je to potrebn kje javit... ? Predvsem pa, kje se da dobit grbe za tablice 8)

Jaz sem to pri registraciji avta povedal da mam grb Ormoža gor in kakšna je najlažja varjanta, da se ga znebim in je uslužbenka predlagala nove grbe v obliki nalepk.

Ne vem zakaj bi s tem bili kaki problemi glede na to da majo eni tak slabe tablice, da npr grba sploh gor ni. Grb pa nima nobene veze in na tablici oz v prometni ne piše kateri grb je na tablici. Ni potrebno javit nobenemu, vsaj jaz nisem oz mi ni bilo rečeno.

Idi tja kjer se lahko registrirajo avti in povej da hočeš nove grbe ker se recimo stari več ne vidijo. Ampak verjetno neboš mogel dobit v Mb grba za Ptuj čeprav imata oba spredaj MB na tablici.

D@DO1986
Nov uporabnik

Re: registrske tablice

Napisal/-a D@DO1986 Sr jun 08, 2011 10:59 pm

a kdo ve kolk so zdej tablice po naročilu???

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Če jun 09, 2011 9:15 am

Za registrske tablice po naročilu stranka ob naročilu plača sedemkratno ceno za par
registrskih tablic torej 132,79 €, ob prevzemu pa, še dvakratno ceno tablic, ki jih prevzema,
torej 37,94 € za par oziroma 56,91 za komplet treh tablic. Tablice stranka prevzame v roku
desetih dni od dneva naročila.

Uporabniški avatar
BlueAngel
Nov uporabnik

Napisal/-a BlueAngel Pe jun 10, 2011 7:17 pm

mene bi pa zanimal,kolk je lahko dolga beseda ki si jo daš napisat?,...zdej če vem prov je to 6 črk :D
Državni prvak v kategoriji PRO STREET,ter pokalni prvak SVS v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!!

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe jun 10, 2011 8:45 pm

olla

bolje zapiti tisto vsoto, kot pa državi devati takšen denar za tablice po naročilu in jutri boš prodal avto za tablice pa se boš obrilsal pod nosom. :DDD

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jun 10, 2011 8:47 pm

BlueAngel je napisal/-a:mene bi pa zanimal,kolk je lahko dolga beseda ki si jo daš napisat?,...zdej če vem prov je to 6 črk :D

6 črk ja

samo mesarec je napisal/-a:olla

bolje zapiti tisto vsoto, kot pa državi devati takšen denar za tablice po naročilu in jutri boš prodal avto za tablice pa se boš obrilsal pod nosom. :DDD

tablice po naročilu ti ostanejo

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So jun 11, 2011 8:36 pm

olla

no, to pa nisem vedel, da po naročilu ostanejo, ampak vseeno nebi dal državi, seveda stvar posameznika.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne jun 12, 2011 8:17 am

samo mesarec je napisal/-a:olla

no, to pa nisem vedel, da po naročilu ostanejo, ampak vseeno nebi dal državi, seveda stvar posameznika.

Ja, te pa daj cerkvi, če jih tam tudi prodajajo.

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Ne jun 12, 2011 4:35 pm

olla

te pa bom dal cerkvi, ko jih boš ti prodajal, sploh veš kaj pišeš, pišeš oslarije in napisal sem stvar posameznika, ne pa da je kdo to kar meni pripisuješ.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov