Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Katera je važa zavarovalnica

zavarovalnica maribor
47
24%
zavarovalnica triglav
91
46%
zavarovalnica adriatic
26
13%
zavarovalnica generali
11
6%
zavarovalnica tilia
24
12%

Skupaj glasov : 199

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Pe jan 15, 2010 11:40 am

Sam sem pri mariboru ki dobesedno zmaga!!! Triglav me ne vidi nikol več ker so totali kreteni, da o cenah ne govorimo

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe jan 15, 2010 12:15 pm

Zakaj ne utemeljiš napisanega? Osebno sem pri triglavu zaradi slabih izkušenj z adriaticom in grawe, ko je bilo potrebno kaj izplačat seveda (škodni primer in izkušnje odvetnika s takratno zavarovalnico in konkurenco). Pri triglavu pa imam svojo agentko, ki mi svetuje v določenih situacijah in tudi pripravi ugodno pogodbo. Pa tudi s cenilci nimam težav (parking). Tako ne vidim razloga, da bi menjal...
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jan 15, 2010 12:30 pm

odprti clio je napisal/-a:Zakaj ne utemeljiš napisanega? Osebno sem pri triglavu zaradi slabih izkušenj z adriaticom in grawe, ko je bilo potrebno kaj izplačat seveda (škodni primer in izkušnje odvetnika s takratno zavarovalnico in konkurenco). Pri triglavu pa imam svojo agentko, ki mi svetuje v določenih situacijah in tudi pripravi ugodno pogodbo. Pa tudi s cenilci nimam težav (parking). Tako ne vidim razloga, da bi menjal...

Sorodnik je imel ris po obeh vratih pa so mu na triglavu hotli dat 170€ :roll: :roll: popravilo na servisu je pa blo čez 500 ali 600€ :roll: je tole zate ugodno? za ta denar še ti fušar ne naredi :roll:

se opravičujem za offtopic.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe jan 15, 2010 12:45 pm

2X sm uvljavlju parking, ki bi mi ga lahko zavrniu, pa mi ni težiu (glede na to, kok zgodbic slišm, da parkinga sploh nočjo priznat). Polni kasko z mladim voznikom me je prišel (preteklik) nič kaj občutno dražje kot pri konkurenci, s tem, da mi za "večji popust" ni vsiljevala (agentka) življenjskih zavarovanj ipd. Nadomestno vozilo sm dobu, servis si izbiram sam - edino kar sem na izgubi, je to, da mi vzame cenitev z vso papirologijo kaki 2 uri.

Sorodnik pa bi lahko terjal več ali pa izbral kakega koncesijskega ličarja (pa je očitno hotel denar)... Ni nihče rekel, da mora sprejeti na prvo žogo...

Ne zagovarjam nič, le utemeljil bi lahko avtor zgornjega posta svoje pisanje.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe jan 15, 2010 12:55 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Sorodnik je imel ris po obeh vratih pa so mu na triglavu hotli dat 170€ :roll: :roll: popravilo na servisu je pa blo čez 500 ali 600€ :roll: je tole zate ugodno? za ta denar še ti fušar ne naredi :roll:

Pa saj ni treba za vsako rajsico k zlatarju voziti avtomobila, saj ti ličar naredi isto ra mnogo manj € ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jan 15, 2010 1:02 pm

sej če bi dobil korektno ocenjeno pa temu primerni denar bi ga peljal k fušarju. potem pa je bil prisiljen peljat na pooblaščen servis,ampak izdelek od tam pa je bil žalostni,kar se tiče kvalitete. So mu pa najprej ocenli 165 € pol pa se je šel bunit,pa je neki šefe mu te reko 180 € maximalno :lol: :lol: za ta denar pa ti tudi fušar ne naredi obeh vrat. potem pa so bedaki lahko tam pooblaščen servis plačali astronomsko :lol: vglaunem 180€ je totalnoma nesprejemljiva odškodnina za tako poškodbo,kjer se morajo barvat cela vrata in ni nikakor 70% od ocenjene škode. aja pa tam so mu rekli da več nebo dobil,ker toto poškodbo se popravi s čopičem :shock: :lol: :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jan 15, 2010 1:18 pm

ima mogoče še katera zavarovalnica akcijo, da če se zavaruješ življensko ali kaj podobnega, da ti potem dajo 50% bonifikacije?

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe jan 15, 2010 11:59 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:sej če bi dobil korektno ocenjeno pa temu primerni denar bi ga peljal k fušarju. potem pa je bil prisiljen peljat na pooblaščen servis,ampak izdelek od tam pa je bil žalostni,kar se tiče kvalitete. So mu pa najprej ocenli 165 € pol pa se je šel bunit,pa je neki šefe mu te reko 180 € maximalno :lol: :lol: za ta denar pa ti tudi fušar ne naredi obeh vrat. potem pa so bedaki lahko tam pooblaščen servis plačali astronomsko :lol: vglaunem 180€ je totalnoma nesprejemljiva odškodnina za tako poškodbo,kjer se morajo barvat cela vrata in ni nikakor 70% od ocenjene škode. aja pa tam so mu rekli da več nebo dobil,ker toto poškodbo se popravi s čopičem :shock: :lol: :lol: :lol:

To, kar si pa zdj napisu, je pa čist neki drugega :D sej ne pravm, ko zaserjejo, bom šel drugam :D

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas So jan 16, 2010 9:48 am

mene je razjezilo to da smo na triglavu imeli zavarovano vse avtomobile (4) poslovni objekt stanovanje, življensko v glavnem ni da ni, in potem ko mu rečeš daj mi 50% namesto 40% popusta na en avto , in ti reče ne morem, druga pa je bila ko je bilo treba popravit črto 20cm na vratih iz parkinga in ti tip reče da to se samo spolira, črta je bila globoka 1mm, kaj je on klepar??? Še par močnih je bilo poleg tega, v glavnem TRIGLAV je rdeč in to se vidi 100km na daleč.!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jan 16, 2010 11:52 am

pinjas je napisal/-a:mene je razjezilo to da smo na triglavu imeli zavarovano vse avtomobile (4) poslovni objekt stanovanje, življensko v glavnem ni da ni, in potem ko mu rečeš daj mi 50% namesto 40% popusta na en avto , in ti reče ne morem, druga pa je bila ko je bilo treba popravit črto 20cm na vratih iz parkinga in ti tip reče da to se samo spolira, črta je bila globoka 1mm, kaj je on klepar??? Še par močnih je bilo poleg tega, v glavnem TRIGLAV je rdeč in to se vidi 100km na daleč.!

Iste izkušnje. Nikakor nismo prišli na 50%, vsi kolegi ko majo 3 leta izpit majo 50%. Drugo leto grem na....uf 50% ;)
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr jan 20, 2010 1:41 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:ima mogoče še katera zavarovalnica akcijo, da če se zavaruješ življensko ali kaj podobnega, da ti potem dajo 50% bonifikacije?

Pri triglavu je bilo kako leto nazaj... Preveri če je še..
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Sr jan 20, 2010 2:41 pm

pinjas je napisal/-a:Sam sem pri mariboru ki dobesedno zmaga!!! Triglav me ne vidi nikol več ker so totali kreteni, da o cenah ne govorimo

jaz grem tudi proč od Triglava, tako poslovanje kot imajo oni ni za nikamor :x Pa imam vse pri njih, 2 avta, življensko, bajta, pa ostali pri hiši imajo tudi avte pri Triglavu.

matkeg
Nov uporabnik

Napisal/-a matkeg Če jan 21, 2010 4:34 pm

Tudi naša familija ima vse pri TRIGLAVU(kao sej bo kaka ugodnost)ma ja dajejo ti tiste male popuste za stalnega pa nočjo slišat!
Primerjava glih sem dobil ponube od zavarovalnic:
Alfa Romeo JTD 103kW
AOplus, zraven delni kasko([toča,divjad+steklo,svetlobna telesa+ogledala),vse je izračunano 25% stalnega popusta+gotovinski popust pri vseh,drugi popusti so bolj ko veter zapiha letos so drugo leto jih NI zato niso upoštevani!
Rezultati so:
-Adriatic 704€
-Triglav~~ 801,5
-Tilia~~ 877€(za delni kasko toče še pogoj da imaš nekaj pri njih zavarvano)
No kakšne imate pa vi izkušnje? Mene so cene precej presenetile,razlike so velike je pa res da so problem na odbitne franšize za katere ti malo kateri zavarovalni agenti povejo!
Še link scana od adriatica:
http://www.shrani.si/f/3B/Fu/4FnohAm6/a ... dracun.jpg
Zadnjič spremenil matkeg, dne Če jan 21, 2010 5:37 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Matjaž

matkeg
Nov uporabnik

Napisal/-a matkeg Če jan 21, 2010 4:52 pm

Lahko vprašam še če kdo mogoče ve kako je z odbitnimi franšizami pri ADRIATICU pri AOplus+delni kasko!??
Matjaž

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jan 21, 2010 6:42 pm

Jaz sem pri Tili-ji. Zakaj? Zato ker imam dobre veze

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Če jan 21, 2010 7:02 pm

jz sem pri triglavu ker mi je zelo ugodno :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Če jan 21, 2010 8:37 pm

Nejko87 je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:ima mogoče še katera zavarovalnica akcijo, da če se zavaruješ življensko ali kaj podobnega, da ti potem dajo 50% bonifikacije?

Pri triglavu je bilo kako leto nazaj... Preveri če je še..

Pri Mariboru tudi ker mi je agent ponujal nedolgo nazaj .Sam nevem ce se splača to?
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Pe jan 29, 2010 4:17 pm

ZM

Uporabniški avatar
Zommby
Nov uporabnik

Napisal/-a Zommby Pe jan 29, 2010 4:26 pm

Triglav! Majo najbolj zrihtan v primeru mladega voznika pa tisto na poligonu Vransko pa čeprav ni nevem kaj.

Dobiš pa:
Povrjeno premijo za mladga voznika
1 leto gratis Članstvo AMZS + Motorevija 1 leto
2 fast 2 rust

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Pe jan 29, 2010 8:22 pm

tilia ;)
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov