odprti clio je napisal/-a:Zakaj ne utemeljiš napisanega? Osebno sem pri triglavu zaradi slabih izkušenj z adriaticom in grawe, ko je bilo potrebno kaj izplačat seveda (škodni primer in izkušnje odvetnika s takratno zavarovalnico in konkurenco). Pri triglavu pa imam svojo agentko, ki mi svetuje v določenih situacijah in tudi pripravi ugodno pogodbo. Pa tudi s cenilci nimam težav (parking). Tako ne vidim razloga, da bi menjal...
Patrik_A3 je napisal/-a:
Sorodnik je imel ris po obeh vratih pa so mu na triglavu hotli dat 170€![]()
popravilo na servisu je pa blo čez 500 ali 600€
je tole zate ugodno? za ta denar še ti fušar ne naredi
Patrik_A3 je napisal/-a:sej če bi dobil korektno ocenjeno pa temu primerni denar bi ga peljal k fušarju. potem pa je bil prisiljen peljat na pooblaščen servis,ampak izdelek od tam pa je bil žalostni,kar se tiče kvalitete. So mu pa najprej ocenli 165 € pol pa se je šel bunit,pa je neki šefe mu te reko 180 € maximalno![]()
za ta denar pa ti tudi fušar ne naredi obeh vrat. potem pa so bedaki lahko tam pooblaščen servis plačali astronomsko
vglaunem 180€ je totalnoma nesprejemljiva odškodnina za tako poškodbo,kjer se morajo barvat cela vrata in ni nikakor 70% od ocenjene škode. aja pa tam so mu rekli da več nebo dobil,ker toto poškodbo se popravi s čopičem
![]()
![]()
![]()
pinjas je napisal/-a:mene je razjezilo to da smo na triglavu imeli zavarovano vse avtomobile (4) poslovni objekt stanovanje, življensko v glavnem ni da ni, in potem ko mu rečeš daj mi 50% namesto 40% popusta na en avto , in ti reče ne morem, druga pa je bila ko je bilo treba popravit črto 20cm na vratih iz parkinga in ti tip reče da to se samo spolira, črta je bila globoka 1mm, kaj je on klepar??? Še par močnih je bilo poleg tega, v glavnem TRIGLAV je rdeč in to se vidi 100km na daleč.!
SAVINJCAN je napisal/-a:ima mogoče še katera zavarovalnica akcijo, da če se zavaruješ življensko ali kaj podobnega, da ti potem dajo 50% bonifikacije?
pinjas je napisal/-a:Sam sem pri mariboru ki dobesedno zmaga!!! Triglav me ne vidi nikol več ker so totali kreteni, da o cenah ne govorimo
Nejko87 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:ima mogoče še katera zavarovalnica akcijo, da če se zavaruješ življensko ali kaj podobnega, da ti potem dajo 50% bonifikacije?
Pri triglavu je bilo kako leto nazaj... Preveri če je še..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov