ajkamajka je napisal/-a:Samo Generali zavarovalnice ne izberite.V mojem primeru so totalno zatajili pri izplačilu odškodninskega zahtevka!Še več z izplačno premijo so se dobesedno norca delali iz mene!Takoj sem prekinil vsa sodelovanja znjimi(3 police-življensko,nezgodno,stanovanjsko).Totalno neresni in vam jih res ne priporočam....samo za informacijo Triglav mi je za isto polico izplačal 4x več in to samo v treh dneh.Generali pa je za podvig nategovanja potreboval več kot mesec dni.GENERALI-NE HVALA
Damijan Hočevar
Postojna
ajkamajka je napisal/-a:Samo Generali zavarovalnice ne izberite.V mojem primeru so totalno zatajili pri izplačilu odškodninskega zahtevka!Še več z izplačno premijo so se dobesedno norca delali iz mene!Takoj sem prekinil vsa sodelovanja znjimi(3 police-življensko,nezgodno,stanovanjsko).Totalno neresni in vam jih res ne priporočam....samo za informacijo Triglav mi je za isto polico izplačal 4x več in to samo v treh dneh.Generali pa je za podvig nategovanja potreboval več kot mesec dni.GENERALI-NE HVALA
Damijan Hočevar
Postojna
Di4b|o^ je napisal/-a:ajkamajka je napisal/-a:Samo Generali zavarovalnice ne izberite.V mojem primeru so totalno zatajili pri izplačilu odškodninskega zahtevka!Še več z izplačno premijo so se dobesedno norca delali iz mene!Takoj sem prekinil vsa sodelovanja znjimi(3 police-življensko,nezgodno,stanovanjsko).Totalno neresni in vam jih res ne priporočam....samo za informacijo Triglav mi je za isto polico izplačal 4x več in to samo v treh dneh.Generali pa je za podvig nategovanja potreboval več kot mesec dni.GENERALI-NE HVALA
Damijan Hočevar
Postojna
Tebi pa se prav da nakladat kako je x zavarovalnica najslabša ? Si to napisal že na http://forum.bmwslo.com/showpost.php?p= ... tcount=107Morda pa si zastopnik za Triglav
adis je napisal/-a:Di4b|o^ je napisal/-a:ajkamajka je napisal/-a:Samo Generali zavarovalnice ne izberite.V mojem primeru so totalno zatajili pri izplačilu odškodninskega zahtevka!Še več z izplačno premijo so se dobesedno norca delali iz mene!Takoj sem prekinil vsa sodelovanja znjimi(3 police-življensko,nezgodno,stanovanjsko).Totalno neresni in vam jih res ne priporočam....samo za informacijo Triglav mi je za isto polico izplačal 4x več in to samo v treh dneh.Generali pa je za podvig nategovanja potreboval več kot mesec dni.GENERALI-NE HVALA
Damijan Hočevar
Postojna
Tebi pa se prav da nakladat kako je x zavarovalnica najslabša ? Si to napisal že na http://forum.bmwslo.com/showpost.php?p= ... tcount=107Morda pa si zastopnik za Triglav
bi bilo zanimivo videti, če je res zastopnik kajti v tem primeru lahko izgubi tako on licenco kot družba za katero dela in to je huda kršitev zakona o zavarovalništvu.
Se začudim, ga debelo pogledam, in mi začne nakladat, ja veste, tukaj not je dodatno zavarovano še: biksenonski žarometi, park senzorji, 17" litke, usnjen multifunkcijski volan, pa ne vem kaj še vse. Ga vprašam, kaj in kako, pa mi reče, da je pri Generaliju to vse pod dodatno opremo, in ker pri njihovem kasku kraja vozila ni zajeta, jo je potrebno vključiti kot opcijo (še dodatnih 150€). Tako, da tisti njihov kasko, nima kaj pametnega vključenega.
No kakorkoli, hotel sem povedati, da je od vse dodatne opreme po seznamu Tile na seznamu samo električno pomično strešno okno, vse ostalo je standard oprema (od litih platišč, žarometov itd.), kar pri Generaliju ni bilo (zakaj ne, nimam pojma, in me to tudi ne zanima).
f.taunus je napisal/-a: Tilia ima precej raznoraznih popustov, je pa včasih fora, da jih kak zastopnik dodeljuje neupravičeno (brez osnove), pa si lahko na spletni strani Tilie prebereš kaj pomeni to potem pri izplačilu odškodnine, če je bil dodeljen kak neupravičeni popust (ne strašim, le izkušnja stranke je bila takšna).
odprti clio je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a: Tilia ima precej raznoraznih popustov, je pa včasih fora, da jih kak zastopnik dodeljuje neupravičeno (brez osnove), pa si lahko na spletni strani Tilie prebereš kaj pomeni to potem pri izplačilu odškodnine, če je bil dodeljen kak neupravičeni popust (ne strašim, le izkušnja stranke je bila takšna).
Katere popuste imaš v mislih (premijski razred, ali kaj drugega)? Oz. kako veš, da katerega si upravičen? Daš lahko kak link, ker pri njih ne najdem...
PS: meni so popusti čisto mimo... Huje kot na Balkanu - še malo, pa se bomo cenkal za kruh. Naj bo nastavljena neka realna cena in od nje se odšteva procentualna vrednost premijskega razreda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov