Vikking je napisal/-a:So se dogajali tudi drugi premiki. Recimo motoristi se lahko zahvalijo zav. Maribor, ker je pocenila zavarovanja za 75% pred 5 leti. Seveda so ji potem sledile vse večje zavarovalnice razen Generali.
Sicer pa čakam da končno pride Allianz in začne harat po trgu avtomobilskih zavarovanj. Ampak smo tako majhen trg, da bom verjetno čakal še kar nekaj časa, preden se lotijo našega trga.
gegoran je napisal/-a:Pozdravljeni,
jaz bi pa rabil kar najugodnejše zavarovanje z naslednjimi pogoji:
AO, AO PLUS, zelena karta, asistenca (vsaj od LJ do Domžal), dodatno nezgodno zavarovanje voznika in potnikov (4.200 za smrt in 8.400 za invalidnost).
Izpit imam od leta 2004, avto je Ford Fiesta letnik 2006 1.4 59kw, nikdar še nisem imel škodnega dogodka.
Kakšnih drugih zahtev nimam ...
Mi lahko kdo priporoči najcenejšo zavarovalnico.
Lp,
Goran
MasTTer je napisal/-a:Pravim, da je v večini primerov pri nizkih cenah nek vzrok. Ne vedno ampak v 90% pa to zagotovo drži.
xsara je napisal/-a:kako pa je če recimo g24 nima avtomobila v hitrem spletnem izračunu?........mojga Fiat uno turbo let. 93 1,4 i.e. ni notr ?
Prokarjon je napisal/-a:xsara je napisal/-a:kako pa je če recimo g24 nima avtomobila v hitrem spletnem izračunu?........mojga Fiat uno turbo let. 93 1,4 i.e. ni notr ?
Jih pokličeš in vprašaš. Mislim pa da je že bil ta problem razložen na tem forumu.
zuzek je napisal/-a:to pa vse plačamo MI, ampak ker pri sklepanju prek Interneta tega NI, seveda plačamo MANJ, kdor pa
ne zna razmišljat s svojo glavo, seveda reče - tako poceni že ne more bit
mc123 je napisal/-a:Glejte: tale G24 je odlična marketinška poteza, ki bo privabila vse voznike starih avtomobilov, katerih se ne splača zavarovati kasko, delni kasko, itd,... AO moraš pač met, pa tudi če je 1.000 strani drobnega tiska in daš zanj samo 1 €, se ga splača vzet, ker itak je važno da imaš polico AO, da lahko sploh registriraš avto. Ko se zgodi nesreča, pa itak oškodovanec terja od tvoje zavarovalnice odškodnino iz naslova AO ki ga imaš sklenjeno ti pri G24, ti nimaš nikoli opravka s to zavarovalnico z izterjavo škode(če imaš samo AO), ampak samo enkrat na leto, ko zavarovanje podaljšaš. Kakšni pogoji so v zavarovalni polici AO od zavarovalnice G24 je njihov problem-ker mora biti urejen po zakonu kot druge zavarovalnice. Glede na to da so tisti, ki zavarujejo kasko malo bolj izbirčni, k kateri zavarovalnici bodo šli, bo pač zavarovalnica G24 pobrala ogromno malih zavarovancev, ki jih bo po moje ogromno, tako da se jim to absolutno splača, tudi če so cene zavarovanj tako nizke, ker bo sklepanje masovno.
Zdej hočete rečt, da če me nekdo zaleti, da bom moral na njegovo zavarovalnico hodit, lahko kr eno levo, ki so zadnje čase popularne.
Prokarjon je napisal/-a:Zdej hočete rečt, da če me nekdo zaleti, da bom moral na njegovo zavarovalnico hodit, lahko kr eno levo, ki so zadnje čase popularne.
Točno tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov