INFINITI je napisal/-a:Uau - Slovenija je vendarle prva na neki svetovni lestvici
Matjazy je napisal/-a: Vsakemu svoje, meni je v SLO lepo
Bravo. Mogoče je za nekatere med nami že pozno. Me pa veseli da moja fanta ne bosta tukaj ostala ko bosta tako daleč. Pa nisem ednini ki tako vzgaja otroke. Upam trditi da vsaj 70% mojih frendov ki ima otroke ravna na enak način. In če je to trend neke indoktrinacije naših otrok si zamislite kako bo demografsko SLO izgledala čez 20 let.nevermind je napisal/-a:Eeee moji slovenceljni...hlapec se rodiš in kot hlapec umreš. Zato nekateri delamo v tujini
...in razmišljam/o, da bi šli še dlje! In bom/o šli!
Patrik, tudi v Ljubljani ne moreš dobit (normalnega) dela...:''samo preko napotnice ali :dali ti bomo minimalac... :a veš, da si ti višek v podjetju''
INFINITI je napisal/-a:Uau - Slovenija je vendarle prva na neki svetovni lestvici
nebivedu je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Uau - Slovenija je vendarle prva na neki svetovni lestvici
Nope, vsaj po dveh stvareh je prva.
1.) najvišji davki
2.) največ kvadratnih metrov trgovin in šoping centrov po prebivalcu na svetu. (Pa še jih bedaki gradijo, sej nimamo denrja, da bi sploh še kupovali, pa še avstrija ima cenejšo hrano in bencin, pa te pride celo ceneje, če se iz ljubljane voziš v celovec po mesečni nakup hrane in zraven še tankaš - v celovci je liter bencina 1.348 evra, to je na liter 15 centov ceneje kot pri nas(1.495).)
nebivedu je napisal/-a:Maxi štruca kruha je bila 166 sit, ko je prišel evro se je pa podražila na 1.66 evra - kar je bilo pa 397.8 sit. In to je bil čisti nateg naroda.
BoneS je napisal/-a:Fantja, super je blo, dokler je trajalo.
BoneS je napisal/-a: Od mene država vsaj kar se cot, tehnike in podobne šare že nekaj let ne dobi NIČ.
adis je napisal/-a:
včasih smo se vozili po makedamu, danes se vozimo po asfaltu in sedaj je treba račun plačat![]()
Mal preračunaj in še enkrat premisli. Bo vsak dobil glih še 1 € pri plači.DePalmo je napisal/-a:EDIT: pozabil na tri največje cvetke.
Plače politikov: vse plače /2 ali celo /3, bo prihranka olala.
In kdo ti bo potem pazil ostroke v vrtcu, učil v OŠ, SŠ in faksu? Kdo te bo reševal ko te bo infarkt? Kdo ti bo pogasil bajto? Ja, lahko bi del uradnikov odpustili, ampak potem bodo bo še več brezposelnih.DePalmo je napisal/-a:Javna uprava: 3/4 odpustit ker itak še sami nevejo zakaj so tam.
To se pa strinjam. Verske skupnosti naj se financirajo s svojimi člani.DePalmo je napisal/-a:Podpora cerkve: naj se pedofilski lumpi sami financirajo, ne pa da dobivajo miljone od nas.
Se podpišem pod vse to.Energetik81 je napisal/-a:Mal preračunaj in še enkrat premisli. Bo vsak dobil glih še 1 € pri plači.DePalmo je napisal/-a:EDIT: pozabil na tri največje cvetke.
Plače politikov: vse plače /2 ali celo /3, bo prihranka olala.
In kdo ti bo potem pazil ostroke v vrtcu, učil v OŠ, SŠ in faksu? Kdo te bo reševal ko te bo infarkt? Kdo ti bo pogasil bajto? Ja, lahko bi del uradnikov odpustili, ampak potem bodo bo še več brezposelnih.DePalmo je napisal/-a:Javna uprava: 3/4 odpustit ker itak še sami nevejo zakaj so tam.
To niso rešitve, rešitev je, da se začne nekaj proizvajat, kar bo folk kupoval in kar se bo dalo izvažat. Poštimat sivi trg. Najprej pa zapret velike barabe, ki kradejo.To se pa strinjam. Verske skupnosti naj se financirajo s svojimi člani.DePalmo je napisal/-a:Podpora cerkve: naj se pedofilski lumpi sami financirajo, ne pa da dobivajo miljone od nas.
DePalmo je napisal/-a:Res da nevem koliko imajo naši politiki plače, a vem da za to kar naredijo imajo 100% preveč.
cruiser1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a: Od mene država vsaj kar se cot, tehnike in podobne šare že nekaj let ne dobi NIČ.
Enako. Že več let nisem razen hrane, pijače in goriva pri nas nič kupil. Če pa bi živel kje bližje meje z avstrijo pa še tega nebi kupoval v SLO. Res imajo dobro matematiko te naš politiki. Zagotovo bo vedno več ljudi kupovalo v tujini in izkupiček od davkov bo še manjši. Drug Švica?Vedno in še vedno jugoslavija.
adis je napisal/-a:
včasih smo se vozili po makedamu, danes se vozimo po asfaltu in sedaj je treba račun plačat![]()
Ah daj nehaj no. Vsak meter asfalta smo že zdavnaj preplačali. Se delaš butastega ali si?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov