ves600 je napisal/-a:Tudi jaz imam pri Mariboru, ne morem verjeti da so razlike tako ogromne. Zato tuid jaz sedaj preusmerjam ljudi k Mariboru in tudi Tilia je zelo, zelo ugodna, če koga zanima mu lahko pri zavarovanju avta naredim ogromen popust, ker tudi jaz zavarujem avte. Kakor so že nekaj časa nazaj rekli na Preverjeno, tudi do 300 € so razlike pri zavarovanju avta.
ves600 je napisal/-a:Tudi jaz imam pri Mariboru, ne morem verjeti da so razlike tako ogromne. Zato tuid jaz sedaj preusmerjam ljudi k Mariboru in tudi Tilia je zelo, zelo ugodna, če koga zanima mu lahko pri zavarovanju avta naredim ogromen popust, ker tudi jaz zavarujem avte. Kakor so že nekaj časa nazaj rekli na Preverjeno, tudi do 300 € so razlike pri zavarovanju avta.
Speedfighter je napisal/-a:ves600 je napisal/-a:Tudi jaz imam pri Mariboru, ne morem verjeti da so razlike tako ogromne. Zato tuid jaz sedaj preusmerjam ljudi k Mariboru in tudi Tilia je zelo, zelo ugodna, če koga zanima mu lahko pri zavarovanju avta naredim ogromen popust, ker tudi jaz zavarujem avte. Kakor so že nekaj časa nazaj rekli na Preverjeno, tudi do 300 € so razlike pri zavarovanju avta.
Hvala za popuste pri Tiili včeraj![]()
lp, Boris
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov