mazda-mx3 je napisal/-a:Moj komentar: naj se gonijo vsi skupaj!
Tamara je napisal/-a:Zanima me vasa logika: ce se zavarovanje v ponedeljek podrazi za 10%.....in greste zaradi tega zavarovat ze v petek - v tistem trenutku prisparate 10%....potem se bo tekom leta podrazilo se za ene 30%.....naslednje leto boste torej v vsakem primeru placali 40% vec.... torej se podrazitvi v nobenem primeru ne izognete, kajne?
Sicer pa @&##&#@@@@#$%&![]()
![]()
![]()
![]()
Tamara je napisal/-a:Zanima me vasa logika: ce se zavarovanje v ponedeljek podrazi za 10%.....in greste zaradi tega zavarovat ze v petek - v tistem trenutku prisparate 10%....potem se bo tekom leta podrazilo se za ene 30%.....naslednje leto boste torej v vsakem primeru placali 40% vec.... torej se podrazitvi v nobenem primeru ne izognete, kajne?
Sicer pa @&##&#@@@@#$%&![]()
![]()
![]()
![]()
SeekK je napisal/-a:ja ampak ce bos sou pa cez dva tedna in bos placu za 10% vec kt zdej, pa pol se enkrat cez eno leto pa dva tedna od dons bos pa placu po tvoje se za 30% vec to se pravi 40% vec in si na slabsem kot pa ce bi sou prej! vedno se prspara tistih 10%! oziroma cez en let bova itak oba placala 40% vec, sam letos bom dau pa jst 10% mn ce recimo pohitim! tko da ce ti par dni manka se splaca ksn dan pohitet!
z drugim delom se pa popolnoma strinjam!!!!
Tamara je napisal/-a:SeekK je napisal/-a:ja ampak ce bos sou pa cez dva tedna in bos placu za 10% vec kt zdej, pa pol se enkrat cez eno leto pa dva tedna od dons bos pa placu po tvoje se za 30% vec to se pravi 40% vec in si na slabsem kot pa ce bi sou prej! vedno se prspara tistih 10%! oziroma cez en let bova itak oba placala 40% vec, sam letos bom dau pa jst 10% mn ce recimo pohitim! tko da ce ti par dni manka se splaca ksn dan pohitet!
z drugim delom se pa popolnoma strinjam!!!!
Recimo, da je zdele obvezno zavarovanje 80.000... v ponedeljek bo ze +10% = 88.000! No tekom leta se podrazi se za:
- 20% = 105.600
- 10% = 116.160
Zate, ki si pohitel bo pa cez eno leto: +40% = 112.000
Prisparal si 4.160 SIT....torej ne 10%....ampak 5,2%![]()
Ce sem se zmotila, me pa prosim popravite!
Ze, ko sem vidla kaksna je razlika v %, me je srat prijelo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost