Mogoče kdo ve kako je s temi športnimi pedalkami (ki se pritrdijo na pedalke) za sklopko in zavoro ter gas?? Meni je včeraj na tehničnem težil, da jih ne smem imet... no pa folijo črno itaq sem moral dov trgat

marky23 pravi:
Oj!
Mogoče kdo ve kako je s temi športnimi pedalkami (ki se pritrdijo na pedalke) za sklopko in zavoro ter gas?? Meni je včeraj na tehničnem težil, da jih ne smem imet... no pa folijo črno itaq sem moral dov trgat...
pro2c je napisal/-a:no sej tehnicni gor in dol, sam vcasih je pa dobro racionalno razmislit da imajo njihova dejanja le dobro podlago, res da vcasih pretiravajo, ampak hocejo le ohranit varnost in nivo v prometu...
fric je napisal/-a:pro2c je napisal/-a:no sej tehnicni gor in dol, sam vcasih je pa dobro racionalno razmislit da imajo njihova dejanja le dobro podlago, res da vcasih pretiravajo, ampak hocejo le ohranit varnost in nivo v prometu...
...no, ampak roko na srce večina voznikov, ki da dosti na svoje jeklene konjičke (med drugim tudi športne stopalke) je po mojem mnenju v prometu dosti manj nevarna kot pa vozniki, ki svoje avtomobile zanemarjajo oz. jim le ti predstavljajo samo prevozna sredstva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost