V glavnem fotra je prejšni teden eden izsilu in sta nardila manjši karambol. Nardila sta evropsko poročilo, un človek pa je priznal krivdo.
V glavnem na avtu je grdo vdrt blatnik, podrgnjen je odbijač, podrgnjena je luč (tko na strani ene 5cm v višino in 1,5cm v širino), počen je nosilec od luči in na koncu sva ugotovila da je neki z levmu kolesom narobe (neki ropota).
In dons pele avto ocent na Slovenico, kjer ima krivec zavarovanje. Cenilec mu je napisu za: ravnanje! blatnika in pa barvanje odbijača+blatnika.
Mislim halooo, za tist s kolesom je reku, da ne more priznat, ker se na gumi ne vid nič odrgnjen al pa kej! Luči mu tud ni priznal! Cenilc sploh ni pogledu v havbo!!
Zdej me pa zanima kaj naredit, na koga se obrnit. Stric je sicer klepar, vendar še ni vidu poškodb. Je reku da ko bo vidu bo lohk ocenu. Sta se sam na hiter zmenila ker je v tujini. Po moji nestrokovni oceni se tako vdrtega blatnika ne da lepo zravnat!

Pa še če kdo ve kaj bi bilo s kolesom: med vožnjo naravnost se skor nič ne sliš, na ovinkih pa dela zgk, zgk, zgk.... Pa kar mal se čut, že tko se u izi čut (tko cuka mal v stran), na volanu pa se menda kar oreng čut

P.S.: če sem zgrešil oddelek se opravičujem in če je narobe prosim prestavite. Hvala
Lp, zlabo