Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Theos
Nov uporabnik

karambol, kako odjavit in izvelčt $ iz triglava?

Napisal/-a Theos Če jun 03, 2004 7:16 pm

Nedavno em se zaletel. avto je rasut za kakih 150.000 se ne splača ker je stal 240.000 in razmišljam o prodaji po kosih, odpadu,... zdaj me pa zanima kako bi avto odjavil in dobil nazaj zavarovalnino (plačal sem jo v začetku marca. To pomeni da bi mogu dobit velik nazaj. Avto nočem dat na odpad uničit ker če ne drugega je delov vsaj za 100.000. (Komplet bremze se stare en mesec, itd.)

Kako je se tem novim zakonom o uničenju avtomobilov?

P.S.: Kupi kdo? Ne veliko razbito! more info -> email

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 03, 2004 7:18 pm

Lol, kaj pa če bi poveal ker avto? :P
Slika

Uporabniški avatar
Theos
Nov uporabnik

Napisal/-a Theos Če jun 03, 2004 7:27 pm

fiat uno 1.1 ies 1994
ful lepo ohranjen in ful mi ga je žou. a kdo zrihta pod 100 jurjev? ampak je zjebana vezna, odbijač, obe luči (desna od znotraj) nosilc motorja (mam novga že).

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če jun 03, 2004 8:07 pm

Ce si dal kuponcek pol ti ne pripada nic povracila. Ce ne pa kul... pohiti, da bos dobil cim vec nazaj. Zdej ne vem kako je po tanovem z razgradnjo itd... verjetno se da tut s kaksnim kleparjem al pa kom zmenit, da ga njemu prodas in poberes zavarovanje ter cestnino nazaj. Stop mal okol ane, pa se pozanimaj. Mogoce bos mel pa sreco na upravni enoti in ti bodo odjavili avto brez da bi moral pokazat kakrsnokoli potrdilo o reciklazi ali pa kupoprodajno (veze pomagajo). :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Če jun 03, 2004 9:36 pm

Daco je napisal/-a:Mogoce bos mel pa sreco na upravni enoti in ti bodo odjavili avto brez da bi moral pokazat kakrsnokoli potrdilo o reciklazi ali pa kupoprodajno (veze pomagajo). :mrgreen:

Jst sm su 10 dni nazaj odjavit skuter.. so neki zajamral za kupoprodajno pogodbo novi lastnici, pa k sm reku da je se nimam, ker sm prsu najprej odjavit, pa bom pol prodal, sam mogu samo podpisat izjavo o lokaciji vozila (nek zelen obrazec), nisem mel zaradi tega nic dodatnih stroskov ali kej. Sam tisto sem podpisal in napisal, da je motor doma, pa so mi ga normalno odjavili. 8)

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Če jun 03, 2004 9:36 pm

Daco je napisal/-a:Mogoce bos mel pa sreco na upravni enoti in ti bodo odjavili avto brez da bi moral pokazat kakrsnokoli potrdilo o reciklazi ali pa kupoprodajno (veze pomagajo). :mrgreen:

Jst sm su 10 dni nazaj odjavit skuter.. so neki zajamral za kupoprodajno pogodbo novi lastnici, pa k sm reku da je se nimam, ker sm prsu najprej odjavit, pa bom pol prodal, sam mogu samo podpisat izjavo o lokaciji vozila (nek zelen obrazec), nisem mel zaradi tega nic dodatnih stroskov ali kej. Sam tisto sem podpisal in napisal, da je motor doma, pa so mi ga normalno odjavili. 8)

Uporabniški avatar
Theos
Nov uporabnik

Napisal/-a Theos Če jun 03, 2004 10:44 pm

Jaz spadam pod občino vodice ampak sem zavarovanje in registracijo delal na AMZSju. Kaj to pomeni? Da moram v Vodice (kjer se mi zdi da ne moreš avtomobilov prijavit) ali moram na Mačkovo? na Mačkovi nimam kakih vez pa tudi vem da znajo bit zajebani. Če bi šel na kako drugo enoto odjavit (na Realu nekaj poznam) bi se dalo?

No hvala za odgovore, sicer bom pa jutri malo obrnil telefon pa se pozanimal. Sam problem je da mma iber enih obveznosti zdajle (matura pač) in se mi res ne da to rihtat sam me je pa strah da bom kaj prepozno izvedel. A ko mi vrnejo zavarovalnino se baje zaokroža na mesece in to v prid havarovalnice. to pomeni da itak cel junij ne bo nič spremenil če ga grem odjavit?

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe jun 04, 2004 4:50 pm

Kolikor jaz vem, se steje od dneva odjave iz prometa... nic po mesecih! (lahko se seveda tudi motim, saj sem le clovek :D) Pomoje se lahko odjavis kjerkoli v LJ coni. Pomoje lahko tut v Medvode prides. :D Drugac pa rajs pejt v Vodice preverit, ce lahko tam odjavis vozilo iz prometa (bo verjetno najbols zate).
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe jun 11, 2004 7:08 am

Povracilo velja od dne, ko si avto odjavil iz prometa, torej ga odjavi cimprej. Da ga lahko odjavis, moras predloziti kupoprodajno pogodbo ali pa potrdilo, da je sel avto v unicenje. Da ti ga unicijo, stane okrog 20k. Ce ga ne prodas in ne unicis, pa ne vem kako gre.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost