Js sm bil 2 leti pr mariboru pa mi je blo kul. Tut par skodnih primerou sm meu pa je blo zmeri vse zrihtan tko kt more bit.
Pr triglavu sm zdej kr sm tut kul priporocila dobu, adriatica pa ne poznam.
Pri Triglavu so ponavadi prijazni, ko je treba placat, ko se pa smer izplacila obrne, pa Ne bi zdajle razlagal podrobnosti, verjemi pa mi, da nimam samo jaz taksnih izkusenj z njimi...
sej so pri vsaki zavarovalnici nekateri primeri, s katerimi niso vsi zadovoljni!! jest sm meu zavarvan skos pri triglavu in vedno prez problemou, tut pri izplacilu in problemih s kuponcki so mi pomagal in mi malenkost tut skozi prste pogledal!! res pa je da poznam nekaj ludi, ki so imeli veliko tezav s triglavom! za ostale zavarovalnice pa ne vem, tko da to je to od mene...
Jah jst sm na triglavu že 2 leti in brez kakršnihkoli problemov tud k sm hotu kasko uveljavit k mi je en model zadeu v zadnji del avtomobila in potem utekel, so mi rešilil kvalitetno in takoj brez da bi jaz sploh policijo klical. Tko da bo verjetno še naprej kr triglav.
Če nimaš kaskota pa si kriv plača zavarovalnica vso škodo, razen tvoje, seveda če ni alkota...
Če imaš kasko pa plača tudi škodo na tvojemu avtomobilu.
Never drive faster, than your guardian angel can fly.