Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
.:alex:.
Novinec

davek na kupoprodajno

Napisal/-a .:alex:. Sr sep 29, 2004 9:19 am

no vglavnem takole je pred enim letom sem kupu motor prodajalec mi je pustu tabelce pa zavarovanje do preteka tehnicnega pregleda in ko je reg. potekla sva nardila pogodbo jo overla in jst motorja nisem vec registriru zdej sem ga pa prodal in tipson me klice kao da ne more registrirat motorja ker kao ni davk placan a ga klup temu da nisem motorja registriru moram placat :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 29, 2004 9:54 am

Dejta naredit še eno pogodbo, ampak pri prodajalcu rabljenih avtov. Naredita kot da je bla posredniška prodaja, pa bo cena ful nižja, ti sploh ni treba na davčno hodit. Jest sm tko za avto, vreden 550kSIT, dal pomoje pod 10kSIT, se ne spomnem več, za kupoprodajno in "davek".
Slika

Uporabniški avatar
dzanzi
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a dzanzi To nov 23, 2004 12:22 pm

Če si overil pogodbo moraš kolikor jaz vem iti na davčno plačat davek. Kajti sedaj več ne moreš prodati motorja prek posredniške prodaje, ker nisi več njegov lastnik. Tako so meni rekli, ker sem imel ravno takšen primer(sem bil kupec), da sem moral iskati prodajalca in mu vse razlagati,...
Pa še najverjetneje boš moral plačati zamudne obresti(odvisno kakšne volje bodo na davčnem).
DZANZI
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost