Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Tehnični s poškodovanim avtom

Napisal/-a Nixxon Po okt 25, 2004 8:21 am

Čao!

Sem imel manjšo nesrečo in na avtu razbil desno luč, in žmigovec ter zvil masko, odbijač in blatnik.

Vse luči mi delajo, žmigovec lahko začasno zamenjam za tastarega, samo zunanje steklo luči je razbito, vendar obstaja na mojem avtu še notranje, tako da parabola in žarnica nista izpostavljeni. Maska in odbijač nista pretrano zvita.

Sedaj imam v tem tednu tehnični, pa me zanima če se to da, če bi me spustil čez? Luč bi že kupil novo, ampak ker nisem kriv za nesrečo, čakam na zavarovalnico, kar bo pa še trajal. Avto pa nujno rabim.
Slika

Lith
Nov uporabnik

Napisal/-a Lith Po okt 25, 2004 10:10 am

na-a
jamral pa jokal ti bojo že če maš samo zvit blatnik npr. pa nič udarjen al pa kaj...

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po okt 25, 2004 10:21 am

Jst sm mel poškodovan blatnik tri leta (in prodal sem tacga), pa ga ni niti omenil na tehničnem... kako je pa z lučmi pa ne vem...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po okt 25, 2004 10:21 am

pejt strice vprašat, pa jim po človeško razlož zakaj se gre (zavarovalnica & stuff......), ni hudič da nebi razumel..... :?:
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Po okt 25, 2004 10:44 am

Ne bojo te spustil pa če boš skakal po trepalnicah. Odgovor bo pa neki v stilu "jah tole je pa mičken preveč zbito..." :D

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po okt 25, 2004 3:51 pm

glej tko je to,če je luč zbita te zihr ne bodo spustil....pa tud odvisn je kako ti zdaj sveti,ker imaš nosilce zvite....

....ampak saj veš,vse se da,če se le hoče....tko da lepo jim povej,kaj se je zgodilo...če pa koga iz tehničnega poznaš,pa toliko bolje
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov