Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana / Trbovlje

Avtoalarm za R twingo WIND

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 9:37 pm

Ker zivim v precej "sumljivi" soseski v Ljubljani in ker ima twingo sibko tocko na platneni strehi, me zanima kaksen alarm bi bil najbolj ustrezen. Na pamet razmisljam o ceni okrog 50.000 SIT, naj dodam tudi, da ima avto daljinsko centralno zaklepanje..

Zanima pa me tudi mnenje o kljucavnicah, ki se jih zaklene na volan, cena in kje se jih da kupit.

Hvala za pomoc!
Unique Ride

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če nov 11, 2004 9:39 pm

mah men so spizdil radio pa nimam platneno streho

ubistvu so mi razbili 2 šipe.... tko da boli njih za alarm.... raje si najemi garažo se ti bolj splača

p.s. to je sam moje mnenje in nasvet

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če nov 11, 2004 9:48 pm

če žvi na fužinah poltud garaža ne pomaga

rabš alarm z nadzorom notranjosti
zdej če žviš nekje u bloku se ne bojo lih kej preveč sekiral kaj se dogaja s tvojim autom zto je dobr kupt dražji alarm ki na daljincu sporoča status alarma (do 2km), alarm z možnostjo gsm obveščanja al pa en star mobitel, autopolnilc, rele pa 5 min dela in te auto pokliče ko začne alarm tult

aja une klučavnce ne pomagajo
edina resnična klučavnca je klučvnca za menjalnik, bulllock al neki tazga (bi mogu pogledat) ki se je ne da demontirat, če ne snameš menjalnika

raj dej not alarm, pel na zavarovalnco in zavaruj stekla, proti kraji in avtoradio
če ti že ulomjo, vsaj ne boš meu škode
podpis

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 10:07 pm

Garaza v mojem primeru odpade. Jih ni blizu, ce pa ze so, so skor da lesene.. :lol: Ta zadeva s sporocanjem statusa na daljavo al pa prek telefona mi je pa ze bol vsec ... Lubblancan, mas mogoce tut info, kje to kupit, pa priblizno ceno, ker jaz sem cist "out" glede alarmov.

Kaj uno drugo razlicico, kjer zaklenes menjalnik, mors vedno fizicno odklepat-zaklepat??
Unique Ride

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če nov 11, 2004 10:10 pm

Ja na menjalniku se nardi ena taka ključavnica ki imaš ti ključ.ko auto zapustiš daš v eno prestavo in menjalnik zakleneš.potem ti pa naj auto ukrade in se vozi recimo v vzratni alpa v leru :D mamu jim lopovsku.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če nov 11, 2004 10:11 pm

ja vsakič morš zaklent ja

auto alarmou maš pouhn gemini, sikura....
mau poišč po forumu so ble ene par dni nazaj debate
gsm se pa drgač veže na vsak alarm, na signal za sireno daš umes rele, iz releja pa dve žici na tipko recimo 2 na mobitelu, ko začne tult alarm je efekt isti k če bi držu tipko 2 (morš met naštiman da tebe kliče)
podpis

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 10:19 pm

Darkdog ja men je zadeva zelo vsec, sam bojim se, da ko pride do poskusa tatvine, lopov popizdi, da se mu zgodi kej taksnega in razbije cel avto ... Al ga pa zazge :lol:

Se da to kljucavnico kje kupit cist serijsko al je potrebno kaj posebej brskat??

(ravno v tem trenutku se je sprozu alarm na parkirplacu pred blokom..) - res bo treba neki ukrent.
Unique Ride

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če nov 11, 2004 10:38 pm

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Če nov 11, 2004 10:43 pm

maš PM

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 10:54 pm

Liquide prebrano. Dobr si to izbrsku.

Furious Respect za kontakt!
Unique Ride

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če nov 11, 2004 11:07 pm

JackSLo je napisal/-a:Darkdog ja men je zadeva zelo vsec, sam bojim se, da ko pride do poskusa tatvine, lopov popizdi, da se mu zgodi kej taksnega in razbije cel avto ... Al ga pa zazge :lol:

Se da to kljucavnico kje kupit cist serijsko al je potrebno kaj posebej brskat??

(ravno v tem trenutku se je sprozu alarm na parkirplacu pred blokom..) - res bo treba neki ukrent.

posluš res nimaš tak auto ko bi tatu ful zanimu.Če negre ga verjetno nebo razbil pač negre.Prej ti ga bo kak đamki ukradu al pa nekdo ko rabi prevoz do nekam ,kot pa kaki specialci,ki preprodajajo vozila.Twingo ni zanimiv za taka tržišča.Iščejo bolj luksuzne automobile.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 11:24 pm

darkdog se cist strinjam s tabo,da avto ni zanimiv za profije. Sam vseeno mi ni tezko dat se 50.000 za alarm, vsaj za boljsi obcutek oz. cist preventivno. Pred blokom mi vse preveckrat tulijo alarmi...
Unique Ride
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov