Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

drzni
Nov uporabnik

Kraj: logatec

kako dobiti nazaj avtomobilsko zavarovanje?

Napisal/-a drzni So jan 08, 2005 9:27 pm

Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
Zadnjič spremenil drzni, dne So jan 29, 2005 10:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar So jan 08, 2005 9:29 pm

kupec ti mora poslati nazaj fotokopirano polico novega zavarovanja.
s to polico greš pol pa nazaj na svojo zav. pa ti pol v roku treh dni nakažejo $$

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar So jan 08, 2005 9:30 pm

možnost je pa tudi z potrdilom o odstranjeni nalepki, ki ti jo izdajo na teh. pregledih.

max1
Nov uporabnik

Napisal/-a max1 Po jan 10, 2005 4:32 pm

vepar je napisal/-a:kupec ti mora poslati nazaj fotokopirano polico novega zavarovanja.
s to polico greš pol pa nazaj na svojo zav. pa ti pol v roku treh dni nakažejo $$

prinest moraš še kopijo stare prometne iz katere se vidi, da je vozilo odjavljeno

drzni
Nov uporabnik

Kraj: logatec

Re: kako dobiti nazaj avtomobilsko zavarovanje?

Napisal/-a drzni Pe jan 28, 2005 10:35 pm

drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto

Jaz sem imal isto situacijo namreč ko prodaš avto greš narest prepis k enim k to delajo,pol greš drug dan na občino ovirt pogodbo in tam se men zdi da lohka tud odjavš avto.Fotokopiraš promento-odjavljeno in greš s to prometno na zavarovalnico tam ti pa denar nakažejo ne vem če prec.
kupcu pošlješ ovirjeno pogodbo in prometno.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jan 29, 2005 9:21 am

borut007 je napisal/-a:
drzni je napisal/-a:
drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto

Jaz sem imal isto situacijo namreč ko prodaš avto greš narest prepis k enim k to delajo,pol greš drug dan na občino ovirt pogodbo in tam se men zdi da lohka tud odjavš avto.Fotokopiraš promento-odjavljeno in greš s to prometno na zavarovalnico tam ti pa denar nakažejo ne vem če prec.

LooooooL, DRZNI se je ujel v lastno past. Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali. :rofl

Oprosti ded sam ocitn je res nekaj narobe s teboj!Najprej odpres novo temo z naslovom:Kako dobiti nazaj avtomobilsko zavarovanje? Potem pa sam tako modro odgovoris in svetujes kako narediti!LOOOOOOL!!!Clovek ti je lepo povedal:Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali!!! :/:o:/

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So jan 29, 2005 9:27 am

borut007 je napisal/-a:
drzni je napisal/-a:

LooooooL, DRZNI se je ujel v lastno past. Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali. :rofl

hahahaha :rofl :rofl :rofl :rofl :cry :cry :cry

to damo v najbolj duhovite izjave na avtomobilizem.com ne? :cry

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande So jan 29, 2005 9:32 am

Golfy je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:
drzni je napisal/-a:

hahahaha :rofl :rofl :rofl :rofl :cry :cry :cry

to damo v najbolj duhovite izjave na avtomobilizem.com ne? :cry

Normalno,jaz mislim da bi lahko celo bila sala meseca! :EE :EE :EE

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So jan 29, 2005 9:38 am

ampak ta drzni ma sigurno 2 uporabniška imena...

pač kar že ve upraša pod: drzni

in pol kao izpade poznavalec ker odgovori pod enim drugim uporabniškim imenom ;)

ga poiščemo? :EE

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande So jan 29, 2005 9:41 am

Golfy je napisal/-a:ampak ta drzni ma sigurno 2 uporabniška imena...

pač kar že ve upraša pod: drzni

in pol kao izpade poznavalec ker odgovori pod enim drugim uporabniškim imenom ;)

ga poiščemo? :EE

Mozno ja sam nevem zakaj bi to tipu delal!Mar ni bolan,zanimivo pa bi bilo to ja!Se da to ugotoviti,saj ne da mu zelim kaj salbega pa da me zanima sam vseen vprasam?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So jan 29, 2005 9:43 am

hehe ko tebe še ni bilo tukaj je bil uporabnik Metod Trobec, da bi ti videl kaj pomeni bolano :lol:

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport So jan 29, 2005 9:45 am

Mislim da se ni ujelSlika. Sam je šel po poteh odjave in je tako edini napisal pravi postopekSlika.
Ja jeb*t ga če pa noben ni v 20 dneh napisal postopka Slika, se je moral pa sam pomujatiSlika in pozanimat.
Še to ne ga rezat, benajte gaSlika
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So jan 29, 2005 9:50 am

sam to ni se nic v primerjavi s METODOM TROBCEM...ta je pa take ven metou da si se sam za glavo lahko prjeu!!

meta
Nov uporabnik

fantički

Napisal/-a meta Sr mar 30, 2005 9:30 pm

Ej ,tale olaf grozni ni odgovarjal sebi ampak vsem tistim ,ki do tistega momenta niste vedeli odgovora na njegovo vprašanje ... kako je potrebno rešiti zadevo.
Tako ....
:)=(: :)=(: :)=(: :)=(: :)=(:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov