drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
borut007 je napisal/-a:drzni je napisal/-a:drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
Jaz sem imal isto situacijo namreč ko prodaš avto greš narest prepis k enim k to delajo,pol greš drug dan na občino ovirt pogodbo in tam se men zdi da lohka tud odjavš avto.Fotokopiraš promento-odjavljeno in greš s to prometno na zavarovalnico tam ti pa denar nakažejo ne vem če prec.
kupcu pošlješ ovirjeno pogodbo in prometno.
LooooooL, DRZNI se je ujel v lastno past. Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali.
borut007 je napisal/-a:drzni je napisal/-a:drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
Jaz sem imal isto situacijo namreč ko prodaš avto greš narest prepis k enim k to delajo,pol greš drug dan na občino ovirt pogodbo in tam se men zdi da lohka tud odjavš avto.Fotokopiraš promento-odjavljeno in greš s to prometno na zavarovalnico tam ti pa denar nakažejo ne vem če prec.
LooooooL, DRZNI se je ujel v lastno past. Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali.
Golfy je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:drzni je napisal/-a:drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to damo v najbolj duhovite izjave na avtomobilizem.com ne?
Golfy je napisal/-a:ampak ta drzni ma sigurno 2 uporabniška imena...
pač kar že ve upraša pod: drzni
in pol kao izpade poznavalec ker odgovori pod enim drugim uporabniškim imenom![]()
ga poiščemo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov