Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

kaj za en kasko je to???

Napisal/-a mihant Pe jan 14, 2005 1:03 am

kakšen kasko morm met, da če se zaletim in sm jz kriu, da mi krijejo vso škodo (al pa vrednost avtomobila pač...)???
kakšen kasko morm met, da mi povrnejo vrednost avtomobila, če mi avto ukradejo???

upam da ni odgovor na oboje polni, upam da ni odgovor polni
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe jan 14, 2005 5:31 am

1. Polni...
2. Kombinacija T (tatvina)...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe jan 14, 2005 7:42 am

Polni kasko krije skodo, ki jo povzrocis na lastnem avtu in po lastni krivdi. Pri skodi si soudelezen v visini odbitne fransize, pri naslednjem zavarovanju pa obcutis se izgubo 2 premijskih razredov (ponavadi 20%) bonusa.

Kar se tiče kraje pa je od zavarovalnice do zavarovalnice različno. Ene zavarovalnice (mislim, da vse razen 3glava) imajo samo krajo že v osnovnem kasku s tem, da v primeru delne ali popolne kraje ne plačaš franšize niti ne izgubiš bonusa. Pri 3glavu pa je to kombinacija K, ki ni vključena v osnovni kasko ampak se zavaruje dodatno.

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Pe jan 14, 2005 7:50 am

Lahko maš polni kasko z vsemi dodatki kokr ma moj fotr pr adriaticu,on karkol mu kdo nardi avtu al pa če ga on kj zbije,mu kasko vse krije in mu ne gre dol nč bonusa. :D Sm k je to kr dost drago
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov