Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

mihakavcic
Nov uporabnik

Registracija pred prodajo avtomobila

Napisal/-a mihakavcic Sr jan 19, 2005 10:56 pm

Ali se bolj splača prodajati registriran avto ali ne registriranga... ali res dobiš potem povrnjene stroške registracije ali kako??? Hvala in lep pozdrav.

mihakavcic
Nov uporabnik

Napisal/-a mihakavcic Sr jan 19, 2005 11:37 pm

Se pravi se mi splača registrirati avto, čeprav ga bom prodal kaj kmalu... saj naj bi bil registriran avto vreden več kot pa če ni registriran? Hvala in lep pozdrav

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe jan 21, 2005 7:53 am

mihakavcic je napisal/-a:Se pravi se mi splača registrirati avto, čeprav ga bom prodal kaj kmalu... saj naj bi bil registriran avto vreden več kot pa če ni registriran? Hvala in lep pozdrav

Glej, zavarovanje boš itak dobil nazaj sorazmerno kolikor časa po registraciji je poteklo... Pustil mo boš (ali pa tudi ne, ponavadi ja) cestnino in nalepko. Torej zračunaj koliko mu boš pustil in za toliko navij ceno. Avto bo pa privlačenjši, saj skoraj celo leto kupec ne bo rabil delat tehničnega. Jaz sem mojega prodal manj kot en mesec po registraciji, dobil za njega 100jurjev več, kot so mi ponujali pred registracijo (takrat ga nobeden sploh ni hotel), zavarovanje so mi pa vrnili v celoti (no, jurja so pobrali za stroške)...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

mihakavcic
Nov uporabnik

Napisal/-a mihakavcic Pe jan 21, 2005 2:50 pm

OK. Hvala. LP
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost