Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Polni kasko in zimske gume

Napisal/-a MedoEdo To jan 25, 2005 3:59 pm

Mene zanima samo, če moraš imeti na avtu zimske gume če imaš avto zavarovan. Če se kaj zgodi lahko uveljaviš kasko?

Hvala za odgovore! :?:

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To jan 25, 2005 4:46 pm

Pomoje ni treba. Morš pa met na kolesih ketne v primeru sneženja. Se pravi, če letiš na snegu iz ceste pomoje ne bo nič z zavarovalnico.

Naj me pa kdo popravi.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX To jan 25, 2005 4:57 pm

Bor je napisal/-a:Pomoje ni treba. Morš pa met na kolesih ketne v primeru sneženja. Se pravi, če letiš na snegu iz ceste pomoje ne bo nič z zavarovalnico.

Naj me pa kdo popravi.

KASKO in ketne nimata bene povezave. Pr kasku je tko da uveljavljas zavarovanje kjub tvoji krivdi...v tem je point!
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To jan 25, 2005 5:05 pm

PhoenixX je napisal/-a:
Bor je napisal/-a:Pomoje ni treba. Morš pa met na kolesih ketne v primeru sneženja. Se pravi, če letiš na snegu iz ceste pomoje ne bo nič z zavarovalnico.

Naj me pa kdo popravi.

KASKO in ketne nimata bene povezave. Pr kasku je tko da uveljavljas zavarovanje kjub tvoji krivdi...v tem je point!

Aha, se prav če je to tko kot ti pravš lahko vzamm v roke kij, grem vn, razbijm avto, grem na zavarovalnco, povem kaj sm naredu in dobim povrnene stroške! Kok bi blo to lepo, če bi blo res! :pray:
Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To jan 25, 2005 5:07 pm

povzek je napisal/-a:
PhoenixX je napisal/-a:

Naj me pa kdo popravi.

Aha, se prav če je to tko kot ti pravš lahko vzamm v roke kij, grem vn, razbijm avto, grem na zavarovalnco, povem kaj sm naredu in dobim povrnene stroške! Kok bi blo to lepo, če bi blo res! :pray:

Ja to ne bo slo ker je to kar si napisal namerno unicenje zavarovane lastnine

Ce bi se vozu z letnimi gumami po ledu bi pa po moje dobu, ker nesrece nebi namerno povzrocu ampak iz malomarnosti. Mozno pa da ti nebi izplacali vsega mozno je da celo nic. Pri nasih zavarovalnicah nic ne ves.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MedoEdo To jan 25, 2005 7:17 pm

Torej to pomeni da ne rabim met? ker v bistvu nikjer tega zaslednil da bi pisalo, foter pa p**di da rabim! Zdaj pa ne vem!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov